Golas27, nie przeczę, choć w osobówkach dominują częściej bezmózgi, ale to jak dyskusja o wyższości baranów nad owcami :twisted:
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez szkodatotalny burdel, te ledy, sredy, hidy, gówna jakieś, trzeci świat...
ja wczoraj widzialem geniusza co mial dziennie polozone na podszybiu :diabelski_usmiechProwadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
-
Mnie osłabił dziś sąsiad. Zacznę od tego, że jakieś 5 lat temu temu ściągnął sobie z rajchu "passka w tedeiku, klimie, alumach" bla bla bla. Na co dzień jeździ starym Cinquecento, paska odpala jak jedzie do kościoła albo do rodziny. Co sobota - wielkie pucowanie, polerowanie odkurzanie, mimo że auto jedzie raz w tygodniu 1 km na mszę i 1km zuruck do domu. Dzisiaj postanowił po 4 godzinach pucowania przewieźć się do sklepu. A że Cinka zabrał syn, któremu jego auto się posypało, pojechał paskiem. Robiłem trochę porządków na działce i miałem okazję wszystko dokładnie widzieć i co najlepsze - słyszeć. Sąsiad ujechał 300m. Wyglądało to tak: odpalenie, wycofanie na drogę i jazda: 1 - but do spodu. 2 - but do spodu. 3 - but do... prawie spodu. Na wysokości mojej działki było: dup, brzdęk, jebut, zgrzyt, trochę dymu, olej na drodze. Korba powiedziała "ja wysiadam". Zaprawdę powiadam wam: nie butujcie tedeika nierozgrzanego, stojącego tydzień bez odpalania, który oleju nie miał zmienianego od 5 lat (bo przecież wymienia się co 15 tys. km a taki olej to jak się ma przeterminować? To nie kiełbasa). Tak ku przestrodze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano, normalnie mamy dzień kobiet a u mnie na Tarchominie dodatkowo jeszcze dzień tępej parkującej męskiej sraki :lol:
i filmik ode mnie dla moich fanów, którzy zapewne tak jeżdżą skoro później na forum bronią takich chujków
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MmHjCMFmRK4[/youtube]Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981spc, dumny napis tdi, klima i alumny...ale niestety też cofnięty blat i mamy efekt w rajchowym marzeniu jaki zobaczyłeś. Oczywiście nie wolno tak jechać nierozgrzanym, ale to każdy normalny wie, a czy on normalny że kupił taki złom i się nim wozi to inna kwestia
Zamieszczone przez RafalekMspc, morał z tej historii jest krótki i niektórym znany, nie jeżdżąc autem, o nie nie zadbamy...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RafalekMspc, morał z tej historii jest krótki i niektórym znany, nie jeżdżąc autem, o nie nie zadbamy...
Zamieszczone przez misiekwawwreszcie wiem w którym miejscu dokładnie Cię namierzyć :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alxxxspc, Sąsiad Ci chciał pokazać przewagę pastucha nad Octavia :szeroki_usmiech No to zarobił na tej dalekiej trasie... :twisted:
Komentarz
-
-
pskosz, co z tego że ma pierwszeństwo? Wlezie innym razem na pasy taka pizda bez patrzenia i walnie ją druga pizda która się nie zatrzyma - co przyjdzie tej pierwszej z pierwszeństwa, jak ją ta druga zabije na śmierć?
To jest Polska: drogowy dziki kraj. Tu trzeba pieć razy upewnić się, że można przejść na zielonym...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12kabanos, ale i ta piesza to pizda... Wlazła na te pasy i nawet nie spojrzała co dzieje sie na drugim pasie. :shock:
Wyjść i pierd..nąć w łeb :evil:Artur
Komentarz
-
Komentarz