piramida, zgadzam się, no ale niestety. Prawo mamy jakie mamy i z konstytucją to raczej za wiele nie zrobisz...
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Aha, dziś nie osłabił mnie kierowca, ale... łoś, który postanowił "przemknąć" mi przed maską około godziny 17.00...
Dlatego jeśli ktoś czasem jeździ między podwarszawskim Beniaminowem a Markami: radzę uważać i nie jeździć tam zbyt szybko...
PS: pierwszy raz widziałem łosia na żywo na drodze. Ależ wielkie jest to bydlę :shock: :shock: :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Ależ wielkie jest to bydlę :shock: :shock: :shock:Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12SS, ten "mój" szedł powolutku. W pewnym momencie zatrzymał się, spojrzał na mnie i... poszedł dalej z szybkością jak wcześniej... :?
[ Dodano: Czw 02 Sty, 14 22:51 ]
eaglemirek, czyżbyś WKU w Gliwicach ?Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekI będzie taniej jeździć bez i punktów nie dadzą
Zamieszczone przez piramidastracić furę za 100-200kzł to była by najdotkliwsza kara dla takiej osoby.
Zamieszczone przez piramidaprace społeczne
Komentarz
-
-
Dzisiaj znowu BMW w akcji ( a właściwie wczoraj)
Wyjeżdżałem sobie na starą 8-kę (teraz zwykła droga odkąd zrobili trasę S8)
Wyjeżdżam jeszcze w zabudowanym, który się kończył jakieś 100m dalej, więc jak zwykle dynamicznie przyśpieszam, zdążyłem dobić do 100km/h, linia podwójna ciągła, wzniesienie i do tego łuk, a jakiś durny idiota zaczął mnie wyprzedzać :shock:
Oczywiście widziałem w lusterku jak mnie ostro dogania i chce mnie wyprzedzić, więc dobiłem do docelowej prędkości a on wyskoczył i zaczął mnie wyprzedzać.
Ani nie hamowałem, ani nawet na pobocze nie zjechałem, jechałem tak jak przystało, jak ktoś głupi jest, no cóż... :roll:
kolejna sytuacja, tym razem powrót tą samą drogą jakieś 2h później.
oczywiście pobocze na tej drodze jest dość szerokie (spokojnie może ustać ciężarówka z naczepą, na asfalcie nie wystając nawet na pas ruchu)
Przed mistrzem kierownicy yariska, a przed yariską ciężarówka (solówka) jako, że gość nie mógł wyprzedzić zgodnie z przepisami cały czas coś z naprzeciwka jechało, jechał wężykiem... aż w końcu podjął manewr WYPRZEDZANIA POBOCZEM Z PRAWEJ STRONY :shock: Więcej chyba nie muszę dodawać...Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dominik9420Przed mistrzem kierownicy yariska, a przed yariską ciężarówka (solówka) jako, że gość nie mógł wyprzedzić zgodnie z przepisami cały czas coś z naprzeciwka jechało, jechał wężykiem... aż w końcu podjął manewr WYPRZEDZANIA POBOCZEM Z PRAWEJ STRONY :shock: Więcej chyba nie muszę dodawać...
Komentarz
-
-
dominik9420, kupuj ten rejestrator.
Zamieszczone przez Agamek12Tak, wiem... Polacy to najlepsi kierowcy, seksuolodzy, psycholodzy i prawnicy
Zamieszczone przez Agamek12Aha, dziś nie osłabił mnie kierowca, ale... łoś, który postanowił "przemknąć" mi przed maską około godziny 17.00...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrekompilatorCiemno było czy widno?Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrqbec, wiesz ile kosztują takie odsiadki
Zamieszczone przez Zorrco się dzieje z rodzinami?
Zamieszczone przez ZorrJuż lepiej byłoby w alkomacie przy dmuchaniu po wykryciu odpowiedniego stężenia podawać śmiertelną dawkę trucizny...
__________________________________________________ ________
Zamieszczone przez rafikiqbec, tylko, że to wymaga reformy całego sądownictwa, resortu sprawiedliwości i KK... <cut>
__________________________________________________ ________
BTW - jak ktoś wcześniej pisał - nie to jak surowa kara czeka za przestępstwo, ale to jak jest nieuchronna.
Polecam komentarz profa.:
komentarzNie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosJako, że mieszkam już praktycznie na wiosce (jak mawia mój kolega), kiedyś w nocy wracając do domu, natknąłem się na odyńca. Dobrze, że nie miał ochoty przejść przez drogę akurat przede mną.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez qbecpanowie - jest prostsze rozwiązanie... sumowanie kary...
6 trupów = 6*15lat
+ od spowodowanych obrażeń u pozostałych poszkodowanych (2*7)=14
i tak można dostać 104 lata pozbawienia wolności (nie mylić z dożywociem...) w 30 sekund...Zamieszczone przez qbecZamieszczone przez ZorrJuż lepiej byłoby w alkomacie przy dmuchaniu po wykryciu odpowiedniego stężenia podawać śmiertelną dawkę trucizny...
PS "wiem... hmmm..., do roboty? kto mówi że ma na mój/Twój/Nasz wszstkich kosz na siedzieć? Niech sam na swoje utrzymanie zarobi..."
a co zrobisz jak ktoś odsiadujący dożywocie nie będzie miał ochoty pracować, tortury, przemoc?Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78Miałem bliskie spotkanie z odyńcem ale na rowerze, spodnie poszły do prania :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz