Wypisują zgodnie z data wystawienia mandatu, która nie jest tożsama z data popełnienia wykroczenia... Ludzie, pozbierajcie trochę mandatów, to zobaczycie, jak to funkcjonuje :lol:
Punkty karne
Zwiń
X
-
fernando, i tutaj chyba jednak się troche mylisz :lol:
pkt sa aktywne i licza sie od nia popełnienia wykroczenia a nie od dnia wypisania mandatu :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
-
fernando, wydaje mi się,że tutaj tak napisałeśZamieszczone przez fernandoWypisują zgodnie z data wystawienia mandatu, która nie jest tożsama z data popełnienia wykroczenia..
a jezeli mandat jest wystawiony miesiąc po popełnionym wykroczeniu to liczy sie data popełnienia wykroczenia a nie wypisania mandatu
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
-
A to już i pachnie wykorzystywaniem stanowiska służbowego do złagodzenia sankcji karnych i odniesienia korzyści majątkowej. A na to jest paragraf.Zamieszczone przez ahmed799sew1981, no tak bywa z tymi policjantami. Z młodymi się dogadasz ze starymi nie zawsze. Mi bardzo często pomaga naklejka MiGa na klapie :szeroki_usmiech Kiedyś mnie zatrzymali koło Świecia, a że mam naklejkę i do tego podpisaną "malborski smoker" Pan sierżant sam nawiązał rozmowę o mundurowych oraz różnych innych tematach prywatnych i tak z 300 zł i 6 pkt dostałem 50 zł i 2 pkt. Szczerze to bardzo kulturalnie przebiegło spotkanie z uśmiechem z obu stron
Komentarz
-
-
W KK jest to "niedopełnienie obowiązków slużbowych" i kolejny to "przekroczenie uprawnień. " Jakby w pobliżu było BSW na obserwacji patrolu byłoby po chlopie. Starzy sie dlatego boją a młodzi nie bo co mają do stracenia jak dopiero zaczął.Zamieszczone przez kazik4x4A to już i pachnie wykorzystywaniem stanowiska służbowego do złagodzenia sankcji karnych i odniesienia korzyści majątkowej
Komentarz
-
-
Ostatnio u nas w firmie przyszło zdjęcie z prędkością 110km/h na 50tce. I pewnie nic by w tym nie było dziwnego, gdyby nie fakt że jechał ciężarówką z kagańcem na 90km/h. Pewnie jakby to było na osobówce, to pewnie kierowca by zapłacił. Ciekawe ile razy kierowcy płacą niesłusznie. Ale dziurę budżetową trzeba łatać na wszystkie sposoby...Zamieszczone przez KediksA ostatnio kilka dni temu czytałem o jakimś gościu który proces wygrał bo fotoradar przekręcił jego prędkość o 30 km/h w górę.
Komentarz
-
Komentarz