Wypisują zgodnie z data wystawienia mandatu, która nie jest tożsama z data popełnienia wykroczenia... Ludzie, pozbierajcie trochę mandatów, to zobaczycie, jak to funkcjonuje :lol:
Punkty karne
Zwiń
X
-
fernando, i tutaj chyba jednak się troche mylisz :lol:
pkt sa aktywne i licza sie od nia popełnienia wykroczenia a nie od dnia wypisania mandatu :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernandoWypisują zgodnie z data wystawienia mandatu, która nie jest tożsama z data popełnienia wykroczenia..
a jezeli mandat jest wystawiony miesiąc po popełnionym wykroczeniu to liczy sie data popełnienia wykroczenia a nie wypisania mandatuNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799sew1981, no tak bywa z tymi policjantami. Z młodymi się dogadasz ze starymi nie zawsze. Mi bardzo często pomaga naklejka MiGa na klapie :szeroki_usmiech Kiedyś mnie zatrzymali koło Świecia, a że mam naklejkę i do tego podpisaną "malborski smoker" Pan sierżant sam nawiązał rozmowę o mundurowych oraz różnych innych tematach prywatnych i tak z 300 zł i 6 pkt dostałem 50 zł i 2 pkt. Szczerze to bardzo kulturalnie przebiegło spotkanie z uśmiechem z obu stron
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4A to już i pachnie wykorzystywaniem stanowiska służbowego do złagodzenia sankcji karnych i odniesienia korzyści majątkowej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KediksA ostatnio kilka dni temu czytałem o jakimś gościu który proces wygrał bo fotoradar przekręcił jego prędkość o 30 km/h w górę.
Komentarz
-
Komentarz