Jednym takim drifterem w starej 5-tce się ludziska podniecali niedawno. Gdzieś na wschodzie pajacował po mieście. Co tego, że umiejętności super jak w głowie pusto. Na szczęście robaki go utylizują. Nasz rodzimy "gwiazdor" szybko zmierza w tym samym kierunku - ma spore szanse stać się paszą. Mnie to lata czy szybsza będzie policja czy robaki (obstawiam te drugie) byle coś go skutecznie i szybko odizolowało aby komuś nie zrobił krzywdy.
Czasami bywam w Wa-wie ale dość rzadko. Tam się tak poprawiło, że teraz M3 czy GTR-ów jeździ tyle co Skód? Kuźwa toż to rzadkie auta. Wielkie mi halo zatrzymywać każdego kto takim wozem jedzie. W końcu się może gościa ustrzeli. Zresztą....znany drifter, znane personalia i kuźwa nie można do niego zapukać i skuć gościa? A jak nie siedzi tam gdzie zameldowany to Warszawa takie wielkie miasto, że psiarnia nie może swoimi "ucholami" namierzyć "znanego driftera" co upala takie fury...?
Kabaret jednym słowem i tyle.
Czasami bywam w Wa-wie ale dość rzadko. Tam się tak poprawiło, że teraz M3 czy GTR-ów jeździ tyle co Skód? Kuźwa toż to rzadkie auta. Wielkie mi halo zatrzymywać każdego kto takim wozem jedzie. W końcu się może gościa ustrzeli. Zresztą....znany drifter, znane personalia i kuźwa nie można do niego zapukać i skuć gościa? A jak nie siedzi tam gdzie zameldowany to Warszawa takie wielkie miasto, że psiarnia nie może swoimi "ucholami" namierzyć "znanego driftera" co upala takie fury...?
Kabaret jednym słowem i tyle.
Komentarz