Jedziesz o 50 km/h za szybko? Stracisz prawo jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Alonzo_
    RS
    • 2009
    • 2460
    • Hyundai

Jednym takim drifterem w starej 5-tce się ludziska podniecali niedawno. Gdzieś na wschodzie pajacował po mieście. Co tego, że umiejętności super jak w głowie pusto. Na szczęście robaki go utylizują. Nasz rodzimy "gwiazdor" szybko zmierza w tym samym kierunku - ma spore szanse stać się paszą. Mnie to lata czy szybsza będzie policja czy robaki (obstawiam te drugie) byle coś go skutecznie i szybko odizolowało aby komuś nie zrobił krzywdy.

Czasami bywam w Wa-wie ale dość rzadko. Tam się tak poprawiło, że teraz M3 czy GTR-ów jeździ tyle co Skód? Kuźwa toż to rzadkie auta. Wielkie mi halo zatrzymywać każdego kto takim wozem jedzie. W końcu się może gościa ustrzeli. Zresztą....znany drifter, znane personalia i kuźwa nie można do niego zapukać i skuć gościa? A jak nie siedzi tam gdzie zameldowany to Warszawa takie wielkie miasto, że psiarnia nie może swoimi "ucholami" namierzyć "znanego driftera" co upala takie fury...?
    Kabaret jednym słowem i tyle.

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

Alonzo_, problem jest taki że nie wiedzą jaki gościowi zarzut przedstawić, druga kwestia to udowodnienie winy, bo nie jest to takie proste i oczywiste jak nam się wydaje
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

A aby udowodnic wine, musialby sie pojawic zapis z monitoringu na ktorym widac goscia + jakies filmiki z kamer zamontowanych w autach i w ten sposob, powoli mozna poukladac ukladanke. Pozostaje tez kwestia, czy nigdzie kolo fotopstrykow nie lecial :?
        Spritmonitor.de

Komentarz

• bzyq_74
          RS
          • 2008
          • 3467
          • Volkswagen
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
          • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

BMW M3 już go gonili 2 tyg temu :twisted: :evil:

MARCIN
          Mój szkodnik

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

Maicroft, obawiam sie że może skończyć sie na umorzeniu postępowania ponieważ nie będzie wystarczających dowodów tym samym pokazując jak nie udolny jest nasz system sądownictwa i nie tylko on :!:

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• rafiki
              RS
              • 2012
              • 15975
              • Superb III (3V3)

piramida, insp. Sokołowski z KGP chwalił się dzisiaj w radiu, że byli już w kilku miejscach, gdzie ten człowiek może przebywać i będą w następnych, bo go nie było. No to ku.wa teraz na pewno zastaną go w następnych :roll:

[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 18:31 ]
              ale w sumie nie o tym ten temat, o wyczynach Froga można by wydzielić cały nowy wątek na forum.

PS. Driftował wokół sławnej tęczy na Placu Zbawiciela :lol:
              رافال
              Spoty
              Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• sew1981
                RS
                S_OCP MemberModeratorr
                • 2009
                • 10917
                • Fiat

i przez takich paru nadzianych i rozkapryszonych imbecyli mają wprowadzać ten idiotyczny przepis z zabieraniem prawa jazdy?! to tylko pretekst i medialna nagonka, do kolejnego zdzierana kasy na mandacikach i blacikach nowych, szkoleniach. zawsze tacy idioci się znajdą. za prlu też byli rozkapryszeni nadziani synalkowie dygnitarzy.
                Różnica jak ktoś się spieszy i niechcący przekroczy prędkość, a jak taki dziany gówniarz matoł kpi sobie ze wszystkich i wszystkiego publicznie, naraża pół miasta na kalectwo lub śmierć. Na pewno "kowalski" tak będzie też jeździł i mu też prawo jazdy trzeba zabrać, bo raz zdarzy mu się jechać 101 na przedmieściu na pustej totalnie dwupasmówce o 22:30....
                ten rząd jest chory na głowę, cwaniactwo i kasa się liczy nic więcej. niech nie trują d....o bezpieczeństwie. a takich jak ten kolo to się zamyka i leczy na głowę, a nie udaje, że się szuka dowodów. bo na pewno ich już mają całe mnóstwo - to nie średniowiecze, monitoring jest na każdym rogu, jesteśmy w sieci multimedialnej, telefony (bilingi), komputery (ip), tylko pewnie gnój jest kryty dlatego się cackają.

[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 20:05 ]
                w wiadomościach podali, że to też jego dzieło, i że sprawę umorzyli jak sobie tym meraśkiem pomykał. Ma krycie gówniarz nic więcej, nie ma co się łudzić. Gorzej, że kogoś może zabić przez swoją skrajną głupotę i zabawy ekstremalne
                W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

On byl na tyle daleko, ze faktycznie nie mial co widziec i slyszec :lol:
                  Spritmonitor.de

Komentarz

• sew1981
                    RS
                    S_OCP MemberModeratorr
                    • 2009
                    • 10917
                    • Fiat

Maicroft, debile w insigni pojechali prosto na sygnale....co nie widzieli, że zawraca?!
                    to jakiś chory synalek jakiegoś wpływowego gościa. robi sobie co chce.

[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 20:45 ]
                    wiecie co...przyszło mi to do głowy. Może niektórzy napiszą, że przeginam w takiej interpretacji, ale moim zdaniem to bardzo prawdopodobne. Zatem może być inna opcja. Zupełnie obiektywnie patrząc, jako uczestnik wieloletni ruchu, ludzie i tak jeżdzą dużo wolniej i bezpieczniej po drogach niż np. w latach 90 tych. Boją się tych wszystkich radarów, suszarek, monitoringów, nawet szybkimi furami nie grzeją. Widziałem dziś premiera w wiadomościach jak odnosił się do tego przepisu zabierania prawka w kontekście tego osła z wwy. Na moje oko to może być wszystko zamierzone, te akcje nagrane stanowią idealny pretekst do szybkiego wprowadzenia tego chorego przepisu z zabieraniem prawka. Przecież społeczeństwu trzeba pokazać, jak bezkarnie mogą tacy dalej jeździć i jak potrzebny jest ten przepis z zabieraniem prawka i ilu takich jest na drogach piratów. Zdobyć taką drogą społeczną aprobatę dla debilnego przepisu tak naprawdę. Przepisu, który tak naprawdę uderzy w Kowalskiego, którego złapią na suszarce, bo raz zapomni zdjąć nogę z gazu. A ilość kowalskich x ilość obywateli co zapomną daje już pokaźną sumkę oprócz mandatów, za nowe szkolenia, egzaminy i wszelkie formalności - to też nie będzie przecież za darmo. Chory kraj i wszystko możliwe według mnie. Gorzej, że ktoś przez taką zamierzoną akcję może przez to zginąć lub zostać kaleką, ale czy ktokolwiek się z nami tu liczy tak naprawdę w rządzie? liczą ....ale naszą ciężko zarobioną kasę, jak do niej się dobrać jeszcze bardziej.

Komentarz

• WIELKIBONGO
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 1594
                      • Superb II (3T4)

sew1981, yntelyget się znalazł :roll:

może dobieraj troche słowa w swoich postach???

Czy przerasta to twoje IQ????
                      NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                      PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                      BYŁA TEŻ CEGA
                      A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                      MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• sew1981
                        RS
                        S_OCP MemberModeratorr
                        • 2009
                        • 10917
                        • Fiat

WIELKIBONGO, co Ci się nie podoba? nie będę zaniżał się do Twoich zaczepek "na poziomie" :wink:
                        p.s. nie wiem w jaki sposób kogoś obraziłem pisząc tu dosadnie (tylko i wyłącznie) o gościu pędzącym po stolicy i nagrywającym to na YT oraz zostającym bezkarnym. Może to Ci się podoba...nie wiem, ale mi nie i to stanowczo. I nie pisz bzdetów o IQ poproszę, a jak coś chcesz to pw, a nie zaśmiecanie.

Komentarz

• Mickul
                          RS
                          • 2010
                          • 2847

Zamieszczone przez sew1981
                          Maicroft, debile w insigni pojechali prosto na sygnale....co nie widzieli, że zawraca?!
                          Tak, zawraca tam taksówka.

http://moto.onet.pl/nadrogach/posiad...-tylko-a/mgj4z tutaj masz ten pościg z Insigni.

Komentarz

• WIELKIBONGO
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 1594
                            • Superb II (3T4)

sew1981, wyzywanie kogos kto pilnuje twojej dupy od debili.

wiecie co...przyszło mi to do głowy. Może niektórzy napiszą, że przeginam w takiej interpretacji, ale moim zdaniem to bardzo prawdopodobne. Zatem może być inna opcja. Zupełnie obiektywnie patrząc, jako uczestnik wieloletni ruchu, ludzie i tak jeżdzą dużo wolniej i bezpieczniej po drogach niż np. w latach 90 tych. Boją się tych wszystkich radarów, suszarek, monitoringów, nawet szybkimi furami nie grzeją. Widziałem dziś premiera w wiadomościach jak odnosił się do tego przepisu zabierania prawka w kontekście tego osła z wwy. Na moje oko to może być wszystko zamierzone, te akcje nagrane stanowią idealny pretekst do szybkiego wprowadzenia tego chorego przepisu z zabieraniem prawka. Przecież społeczeństwu trzeba pokazać, jak bezkarnie mogą tacy dalej jeździć i jak potrzebny jest ten przepis z zabieraniem prawka i ilu takich jest na drogach piratów. Zdobyć taką drogą społeczną aprobatę dla debilnego przepisu tak naprawdę. Przepisu, który tak naprawdę uderzy w Kowalskiego, którego złapią na suszarce, bo raz zapomni zdjąć nogę z gazu. A ilość kowalskich x ilość obywateli co zapomną daje już pokaźną sumkę oprócz mandatów, za nowe szkolenia, egzaminy i wszelkie formalności - to też nie będzie przecież za darmo. Chory kraj i wszystko możliwe według mnie. Gorzej, że ktoś przez taką zamierzoną akcję może przez to zginąć lub zostać kaleką, ale czy ktokolwiek się z nami tu liczy tak naprawdę w rządzie? liczą ....ale naszą ciężko zarobioną kasę, jak do niej się dobrać jeszcze bardziej.
                            sądząc po twoim wpisie to naprawdę nadajesz się bez egzaminów do komisji pewnego posła :roll: (tego od brzozy jeżeli masz jeszcze jakies wątpliwosci)

[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 21:00 ]
                            sew1981, nie wiem czy masz jakies problemy psychiatryczne ale ten wpis chyba nie dotyczył tego który szalał po ulicy

debile w insigni pojechali prosto na sygnale
                            chyba że już nie ogarniasz nawet nad tego co kilka minut wcześniej napisałeś :roll:

to juz naprawdę tylko wizyta u specjalisty może Ci pomóc

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                            PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                            BYŁA TEŻ CEGA
                            A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• sew1981
                              RS
                              S_OCP MemberModeratorr
                              • 2009
                              • 10917
                              • Fiat

Mickul, aha, możliwe. na YT się sugerowałem, bo też był komentarz, że zawraca i jak obejrzałem to tak wyglądało na pierwszy rzut oka.
                              W każdy razie mi ta cała sprawa śmierdzi mocno

Komentarz

• rafiki
                                RS
                                • 2012
                                • 15975
                                • Superb III (3V3)

sew1981, WIELKIBONGO, zaczyna się robić to samo co ostatnio było w "pan kierowca mnie dzisiaj osłabił"...dajcie sobie na wstrzymanie, bo skończy się tak jak tam
                                رافال
                                Spoty
                                Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• sew1981
                                  RS
                                  S_OCP MemberModeratorr
                                  • 2009
                                  • 10917
                                  • Fiat

WIELKIBONGO, a wiesz, że za takie teksty "problemy psychiatryczne" to Ty możesz pierdnąć jak je będziesz rozwijał i kontynuował?
                                  "Przepraszam bardzo", że obraziłem Cię jak pracujesz w wymiarze sprawiedliwości, ale też się licz ze słowami typu "wizyta u specjalisty" konkretnie kierowanymi do mnie, bo sprawę za takie coś można zrobić, pracując tam gdzie pracujesz powinieneś to wiedzieć. Bo ja nie jestem anonimowym gościem z YT jak Ci z filmiku.
                                  "dziękuje" za odwagę i odpowiedź na pw. Jak gościu zajmujesz się naprawdę sprawami karnymi, czy jesteś zawodowo jakoś związany z wymiarem sprawiedliwości to tymbardziej ręce mi opadają......w jakim kraju i z jakimi ludźmi u steru się żyje.

[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 21:10 ]
                                  rafiki, ja zakończyłem moją wypowiedź powyższym stwierdzeniem, tymbardziej , że napisałem pw. kulturalnego po jego 1 wrzucie bardzo "wysokich lotów" o treści takiej "kolo jak coś chcesz ode mnie to poproszę o pw. a nie jakieś publiczne docinki o nic personalne kolego". Odzewu brak, tylko dalej jazda tu w temacie, więc kończę rozmowę z takim człowiekiem, spoko :wink:

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 1594
                                    • Superb II (3T4)

to Ty możesz pierdnąć jak je będziesz rozwijał i kontynuował
                                    tzn?????

ale też się licz ze słowami typu "wizyta u specjalisty" konkretnie kierowanymi do mnie, bo sprawę za takie coś można zrobić
                                    prosze Cie
                                    u steru się żyje
                                    u steru to jest ul Wiejska, ucza tego chyba w 4 albo 5 klasie podstawówki.

A tak na marginesie,Ty równiez się licz ze słowami bo Ci ludzie z YT tez nie sa jak Ci sie wydaje anonimowi.

Co do PW- co Ci mam odpisac na pytanie "o co chodzi"????

Chyba odpisałem Ci to wyraźnie w poscie a jak chcesz to powtórzę- o DEBILI W INSIGNI

dotarło????

[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 21:24 ]
                                    w jakim kraju i z jakimi ludźmi u steru się żyje
                                    zawsze możesz wyjechac :roll:

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                    PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                    BYŁA TEŻ CEGA
                                    A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• piramida
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 12222
                                      • Superb III (3V3)

A ja wam mówię że gościowi nic nie zrobią a za chwilę pojawi sie kolejny filmik na YT :wink:

Komentarz

• aBencjusz
                                        Ambiente
                                        • 2013
                                        • 103

to jakiś chory synalek jakiegoś wpływowego gościa. robi sobie co chce.
                                        Wcale nie trzeba być czyimś synalkiem - też możesz robić co chcesz na drodze, takie mamy prawo. To co pokazuje się ostatnio w mediach tzn. rajdy po miastach kilku idiotów to są jedynie wykroczenia. Wykroczenia karane przez policjanta kończą się mandatem do 1000 zł. Wykroczenia karane przez sąd kończą się grzywną do 5000 zł. sporadycznie pracami społecznymi - więc wbrew buńczucznym zapowiedziom faceta nikt nie będzie zamykał bo nie popełnił przestępstwa. I tak jak pisze Piramida nie zrobią mu nic "wielkiego" bo polskie prawo nie przewiduje wielkich kar za wykroczenia, dowalą mu finansowo i tyle.

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 1594
                                          • Superb II (3T4)

piramida, obawiam sie że tak moze byc :roll:

chociaz z drugiej strony to może sprawa juz jest za głośna i bedą chcieli zrobic pokazówkę

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                          PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                          BYŁA TEŻ CEGA
                                          A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• sew1981
                                            RS
                                            S_OCP MemberModeratorr
                                            • 2009
                                            • 10917
                                            • Fiat

piramida, dokładnie :wink:
                                            WIELKIBONGO, a z Tobą ten temat w wątku zakończyłem. Spuść ciśnienie, a jak coś chcesz ode mnie, to skup się, przemyśl i napisz na pw, a nie tu awantury kleisz. A jak nic nie masz, to licz się ze słowami poprostu co personalnie do ludzi piszesz. Napisałem wyżej, że źle zauważyłem odnośnie tej insigni, a drogówki generalnie w tym kraju nie traktuje, że mi "d....pilnują" i że ich działania zawsze są mądre i uzasadnione - jak to Cię dotyka to "przepraszam", ale tak mam :lol:
                                            a jak lepiej się poczujesz to przepraszam Panów w Insigni za bezpodstawne nazwanie ich debilami, przez nieuważne obejrzenie filmiku i zasugerowanie się komentarzem na YT. To, że nie mam szacunku do władzy i drogówki, nie znaczy, żeby wyzywać, to masz rację, szkoda tylko, że Ty tego samego nie zauważyłeś u siebie i zrobiłeś jeszcze ostrzejszy podjazd w moją stronę.no cóż. koniec offtopa

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 1594
                                              • Superb II (3T4)

Napisałem wyżej, że źle zauważyłem odnośnie tej insigni, a drogówki generalnie w tym kraju nie traktuje, że mi "d....pilnują" i że ich działania zawsze są mądre i uzasadnione
                                              ale to Twoje zdanie i Twój problem

tyle,że do czasu dopóki go publicznie nie wygłaszasz

a w tym momencie możesz się liczyć z reakcja innych którzy tez moga mieć swoje zdanie i tez mogą je wygłaszac

[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 21:56 ]
                                              to przepraszam Panów w Insigni za bezpodstawne nazwanie ich debilami, przez nieuważne obejrzenie filmiku i zasugerowanie się komentarzem na YT. To, że nie mam szacunku do władzy i drogówki, nie znaczy, żeby wyzywać, to masz rację, szkoda tylko, że Ty tego samego nie zauważyłeś u siebie i zrobiłeś jeszcze ostrzejszy podjazd w moją stronę.no cóż. koniec offtopa
                                              szkoda że zrobiłes to dopiero w tym poscie :roll:

a gdybys się troszkę wysilił przed komentarzem filmiku to bys zauważył ze to nie byli dwaj faceci

ale cóż,najważniejsze jest bić piane,nawet nie zważając na takie drobiazgi jak przeanalizowanie filmiku

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                              PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                              BYŁA TEŻ CEGA
                                              A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez WIELKIBONGO
                                                piramida, obawiam sie że tak moze byc :roll:

chociaz z drugiej strony to może sprawa juz jest za głośna i bedą chcieli zrobic pokazówkę
                                                z tym że za pokazówką musi również stać litera prawa której może zabraknąć w kluczowym momencie.

Przecież nie wsadzą gościa od tak co by sie pokazać jacy to wszyscy skuteczni, najpierw muszą udowodnić że wielbłąd jest wielbłądem, jak mu już to udowodnią to paragraf odpowiedni przypiszą :szeroki_usmiech

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 1594
                                                  • Superb II (3T4)

piramida, dlatego tyle to trwa :wink:

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                                  PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                                  BYŁA TEŻ CEGA
                                                  A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• piramida
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 12222
                                                    • Superb III (3V3)

Po za tym "Boguś zaprezentuje możliwości"

:szeroki_usmiech

Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.

:lol:

sorki za off....

Komentarz

Pracuję...