witam,zamierzam kupic nowe opony firmy INFINITY,proszę o opinie ,może ktoś użytkuje opony tej firmy?
O1 1.8 T jaki zestaw do gazu
Zwiń
X
-
Wiele juz postow padlo na ten temat na naszym forum, ale odesle to innego z konretna galeria:
Co do warsztatu, to co ponizej:
Ja dla siebie do 1.8T zalozyl bym: Techa, Barracuda, Gold lub AC red na faro z duzym zbiornikiem w kole oraz malym wlewie we wlewie benzyny.
Ja mam Stag i Hany z goldem w A6 i jezdzi az milo :twisted:
Komentarz
-
-
Bo jest za ubogi w funkcje. Przydałaby się korekta po temperaturze a tutaj jej brakuje - niestety dowiedziałem się o tym po fakcie. Kumaty gazownik mi to ogarnął i narazie chodzi ładnie dlatego nie zmieniam, jak tylko zacznie się coś rozjeżdżać to pomyślę o zmianie ale już na techa.
Co do AC R01 - od nowości mi buczał, miał się ułożyć jednak to nie nastąpiło i wymieniony został na nowy - od roku działa bezproblemowo i trzyma swoje parametry. Hany zielone.
Komentarz
-
-
Korekta po temp pomocno moze byc w momencie kiedy STAG4 nie ma albo ma (nie wiem czy te nowe nie maja), ale i tak nic nie daje funkcja zubozenia na zimno LPG. Inaczej auto po przelaczeniu przy niskich temp zalewa i przez chwile moze szarpac.
A moze Tech 214 albo Stag Qbox :?:
Wtryski mozna dac Barracudy kilka zlotych tansze od Hann
Komentarz
-
-
Ja w AGU mam Nevo i czerwone Hany póki co wszystko ok ale zobaczymy za parę tysięcy km.
blind_walker, a jakie jedno elektrodowe polecasz?Bo zapewne niedługo będę musiał wymienić więc trzeba się zorientować za w czasuByło : Skoda Favorit 1.3 LPG
Peugeot 306 1.9 D
Daewoo Nubira II kombi 2.0 LPG
VW Polo 1.4 PB
Daewoo Nexia 1.5 LPG
Jest: Fiat Panda 1.1 PB
Skoda Octavia I 1.8T LPG
Komentarz
-
-
Właśnie też w starym aucie zawsze jeździłem na NGK i nie narzekałem. Tyle że patrząc na szybko po portalu aukcyjnym widzę że NGK są nawet droższe od Boscha (takie obecnie mam założone ale nie wiem ile mają nalatane a do tego LPG więc pasowało by je zmienić) ciekawe czemu.Było : Skoda Favorit 1.3 LPG
Peugeot 306 1.9 D
Daewoo Nubira II kombi 2.0 LPG
VW Polo 1.4 PB
Daewoo Nexia 1.5 LPG
Jest: Fiat Panda 1.1 PB
Skoda Octavia I 1.8T LPG
Komentarz
-
-
mi przy gazowaniu profilatycznie i z własnej inicjatywy zaproponowali że wymienią świece na nowe. warto zaznaczyć że się tak chce bo nie wszystkim gazownikom chce się dodatkowo grzebać a potem jest płacz, że nowa instalka i nie działa.
mi założyli wieloelektrodowe NGK, bo - o ile pamiętam - powiedziałem że na świecach nie będę oszczędzał więc niech dadzą naprawdę dobre. btw, kiedy przyszło do płacenia to nie miałem drobnych a oni nie mieli mi jak wydać więc dostałem upust coś z 60 zł, chyba ponad połowa wartości kompletu świec, czyli zapłaciłem jak za 2 razy tańszeByła 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Waśkami założyli wieloelektrodowe NGK
Komentarz
-
Komentarz