akurat tam nie mieszkam a co do pogody z dnia na dzień idzie ku lepszemu
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Marcello01, już dziś byłem
miejsce styku człowieka z rowerem odwykło, ale to przejściowe
piotrek_os, fajnie, pięknie, ale "pozwany" nie ten. największy zysk z paliwa nie ma właściciel stacji. najwięcej zabiera z tego centrala w Wawie ( i żeby nie zaczynać flejma, obojętnie w czyich łapach było rządzenie, podatki i inne haracze na paliwie, od kiedy pamiętam, stanowiły lwią część jej ceny ).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez filipTZamieszczone przez piotrek_osTeraz te sq...y podnoszą dziennie paliwo nawet 20 gr/l - a jak beda spadki to 2 gr od świata! Żeuna! :evil:
Techno200, na tych słupkach marża stacji to "dystrybucja"?
bo według wyliczeń jakie widziałem z miesiąc temu to zysk stacji kształtuje się między 40 a 50 gr.
U mnie na shellu pb wyleciało 10 gr w górę - 5,09
ON o grosz - 4,99Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zapatazałamka... BP ul. Mieszka I - Poznań
ON Lotos - 4,99
ON Dynamic - 5,15
PB95 - 5,05
Podobne ceny były na Orlenie na dąbrowskiego przy P&P :cry:SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
http://www.bankier.pl/inwestowanie/p...FY0hfAodzyOfiw q..a mac! notowania ropy w dół, a ceny na stacjach w gore!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbGdyby nie gwarancja juz bym montował podtlenek LPG i nawet nie zastanawiał sie czy to dobre czy nie... teraz mi to zwisa bo zimno i poza turlaniem sie po miescie auto nie jezdzi ale przyjdzie cieplo i zaczna sie wycieczki to bedzie kulawosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaciakA dla mnie to i 10 PLN może kosztować Jak mnie nie będzie stać na zalanie baku to przesiądę się na rower lub komunikację publiczną.
I wiem, wiem to takie nie polskie z mojej strony bo nie narzekam...
ja też ciągle liczę na te puste ulice ale raczej nic z tego :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez WaciakA dla mnie to i 10 PLN może kosztować Jak mnie nie będzie stać na zalanie baku to przesiądę się na rower lub komunikację publiczną.
I wiem, wiem to takie nie polskie z mojej strony bo nie narzekam...
ja też ciągle liczę na te puste ulice ale raczej nic z tego :lol:
A co do ceny w Polsce to jest jaka jest, za wygodę trzeba płacić niestety A w Łodzi się waha koło 5zł więc jest spoko. Zamiast BP wybieram Neste i jakoś daje się radę
Komentarz
-
-
Ja dzisiaj też do pełna..... Niestety ON - 5.09 zł :evil: (BP-Górczewska na przeciw Wola Parku)Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EvilStało się, dzisiaj, BP Halemba - 5,09 ON :cry:
Nie potrafię ciągle zrozumieć tak szybkiej podwyżki, jeszcze wczoraj było 4,99. 10gr w ciągu jednego dnia to naprawdę dziwne.
A jak przychodzi do obniżki, to tylko 3-5 groszy na dzień zrzucą.
Komentarz
-
Komentarz