Zamieszczone przez Mickul
Ceny paliw
Zwiń
X
-
ON tez???? :roll: LPG tez??? :roll:
-
Komentarz
-
ON też, LPG nie.Zamieszczone przez piotrek_osON tez???? :roll: LPG tez??? :roll:Zamieszczone przez MickulNa Bliskiej przez jedną noc wszystko poszło o 18gr w górę.Zamieszczone przez bzyq_74Lukoil Zabrze
ON - 4,75
95 - 5,11
98 - 5,25
LPG - 2,37
Ropa na razie bez zmian za to benzyna do góry.
Komentarz
-
Kilka dni temu tankowałem na BP 98 za 5,29 dzisiaj już akurat do pełna potrzebowałem, oczywiście za 5,40.Witam
Passat 1.8 TSI R-Line MY2010
Komentarz
-
Komentarz
-
A ja sobie tankowałem ON za ok 4,40 i to na legalnej stacji.
Komentarz
-
-
W Kielcach na Shellu z 4,92 na 5,07zł. trzy miesiace spuszczali po 1-2 gr zeby raz podnieść!!!! :evil:Zamieszczone przez bzyq_742 dni podnieśli ON na 4,85, a dziś już 4,95 :shock:
Komentarz
-
piotrek_os, wprowadzoną promocję na Shellu 15zł bon do Lidla trzeba jakoś odrobić.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
niech se w du... wsadza ten bon! Bo w lidlu za 100 trza kupic zeby 15 zeta mniej bylo. Ostatnio 2 razy tankowałem na shellu i jakos talonu mi nie daliZamieszczone przez AdamBpiotrek_os, wprowadzoną promocję na Shellu 15zł bon do Lidla trzeba jakoś odrobić.
Komentarz
-
Jak się nie upomniałeś?Zamieszczone przez piotrek_osOstatnio 2 razy tankowałem na shellu i jakos talonu mi nie dali
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Ja tez
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
U mnie dzisiaj ON na stacjach o 10 groszy w górę.... Ale w hurcie paliwo drożało od początku miesiąca.... Widać na stacjach mieli jeszcze spory zapas skoro od 14.07 cena hurtowa ON oscylowała w okolicy 4.91zł (źródło - strona Orlenu)
Komentarz
-
A ja jutro dostanę :szeroki_usmiechZamieszczone przez misiek^wroJa tez

Kraków ul.Conrada 4.99 za ON, Miechów Orlen i 4.99 za ON również. Kraków ul.Siewna stacja 123 niby Statoil 4.92 za ON.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Wczoraj na shellu ON 5,07 dzis 4,94 Kielce! Neste 4,97 - omijam dalekim łukiem od kiedy jest jedna z najdrozszych!!!
Komentarz
-
Komentarz
-
Q..a mac! Dzis w Kielcach na Orlenie benzynka 95 - 5.39!!!! :roll: ON 5,16zeta!!
Komentarz
-
identycznie na Shellu w Pruszkowie, mało co nie padłem.
3 dni temu 5,07, przedwczoraj 5,09, wczoraj 5,16 a w zeszłym tygodniu tankowałem za 4,86
ciekawe czym to wytłumaczą, USD spada, w zeszłym tygodniu był 2,88, dziś 2,77, u arabusów bez zmian jak nie spokojniej. może jakiś szejk kataru dostał
chyba, że nagle ropę zaczęli rozliczać we frankach :evil:
Komentarz
-
rząd pod nazwa PO ma to w d..e - bo oni za swoje nie tankuja. dla nich zwykły kowalski na drodze to "zawalidroga". Notowania ropy http://www.bankier.pl/inwestowanie/p...size=B&waluta= tez nie sa za duże wiec chyba to podwyzka "wakacyjna" jo bu twu ju mac!Zamieszczone przez filipTidentycznie na Shellu w Pruszkowie, mało co nie padłem.
3 dni temu 5,07, przedwczoraj 5,09, wczoraj 5,16 a w zeszłym tygodniu tankowałem za 4,86
ciekawe czym to wytłumaczą, USD spada, w zeszłym tygodniu był 2,88, dziś 2,77, u arabusów bez zmian jak nie spokojniej. może jakiś szejk kataru dostał
chyba, że nagle ropę zaczęli rozliczać we frankach :evil:
Komentarz
-
Komentarz
-
bzyq_74, dziecku pokazałeś słup z cenami na stacjach??
ciekawe ile z tego odbijają sobie właściciele stacji
Komentarz
-
Komentarz
-
Jeszcze za mała by to skumać :szeroki_usmiech , choc my starzy tez nie wiemy o co kamanZamieszczone przez filipTbzyq_74, dziecku pokazałeś słup z cenami na stacjach??
Komentarz
w zeszłym tygodniu tak pięknie było 4,80 PLN na Lukoil-u 

Komentarz