Zamieszczone przez Mickul
Ceny paliw
Zwiń
X
-
ON też, LPG nie.Zamieszczone przez piotrek_osON tez???? :roll: LPG tez??? :roll:Zamieszczone przez MickulNa Bliskiej przez jedną noc wszystko poszło o 18gr w górę.Zamieszczone przez bzyq_74Lukoil Zabrze
ON - 4,75
95 - 5,11
98 - 5,25
LPG - 2,37
Ropa na razie bez zmian za to benzyna do góry.
Komentarz
-
-
identycznie na Shellu w Pruszkowie, mało co nie padłem.
3 dni temu 5,07, przedwczoraj 5,09, wczoraj 5,16 a w zeszłym tygodniu tankowałem za 4,86
ciekawe czym to wytłumaczą, USD spada, w zeszłym tygodniu był 2,88, dziś 2,77, u arabusów bez zmian jak nie spokojniej. może jakiś szejk kataru dostał
chyba, że nagle ropę zaczęli rozliczać we frankach :evil:
Komentarz
-
-
rząd pod nazwa PO ma to w d..e - bo oni za swoje nie tankuja. dla nich zwykły kowalski na drodze to "zawalidroga". Notowania ropy http://www.bankier.pl/inwestowanie/p...size=B&waluta= tez nie sa za duże wiec chyba to podwyzka "wakacyjna" jo bu twu ju mac!Zamieszczone przez filipTidentycznie na Shellu w Pruszkowie, mało co nie padłem.
3 dni temu 5,07, przedwczoraj 5,09, wczoraj 5,16 a w zeszłym tygodniu tankowałem za 4,86
ciekawe czym to wytłumaczą, USD spada, w zeszłym tygodniu był 2,88, dziś 2,77, u arabusów bez zmian jak nie spokojniej. może jakiś szejk kataru dostał
chyba, że nagle ropę zaczęli rozliczać we frankach :evil:
Komentarz
-

w zeszłym tygodniu tak pięknie było 4,80 PLN na Lukoil-u 

Komentarz