Wa-wa, Bliska na Wilczej/Koszykowej od kilku dni stoi PB95 5.47, ON 5.62. Takich cen tam jeszcze nie było :cry:
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Czy znacie jakieś stacje benzynowe, które mają strony www, na których umieszczają ceny sprzedawanych przez siebie paliw?
PS: nie wiem czy to tylko takie wrażenie, czy kryzys robi swoje i w sklepach są dużo mniejsze kolejki niż były w poprzednich latach? Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie, bo nie czekam w kolejce (o ile takowa jest) dłuzej, niż kilka tygodni temu...
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
to ja ostatnio lalem na agipie w DE za 1.33 euro, takze duzej roznicy miedzy polskimi cenami nie maJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWoda w promocji byla czy co. Juz dawno nie widzialem takiej ceny za LPG
Komentarz
-
-
Może nie w temacie cen, a jakości paliwa. Powiedźcie mi, dlaczego lpg na Bliskiej jest lepsze jakościowo niż na Orlenie? Przy prostszych instalacji gazowych czuć różnicę. Paliwo podobno to samo na obu stacjach. :shock:
Dzisiaj zrobiłem taki test. Zatankowałem 4l gazu na Orlenie i przejechałem się. Elastyczność nie ta, na wolnych obrotach wskazówka obrotomierza poniżej tego co zawsze, w baku było jeszcze kilka litrów z poprzedniego tankowania... Pojechałem na Bliską, zalałem do pełna i to nie ten sam samochód. Cenowo wychodzi ok 6-7gr na litrze na korzyść Bliskiej.
Komentarz
-
-
blind_walker, "urban legend" głosi, że w nieczyszczonych zbiornikach LPG na dnie gromadzi się woda. Jeśli to prawda, to moze poprostu zatankowałeś "zawodniony" gaz?
Moje wspomnienia z dalekiej przeszłości, kiedy to przejechałem autami na LPG około 100kkm, nie zarejestrowały jednak, żebym choć raz stwierdził, że zatankowałem "lewy/słaby" gaz...
Komentarz
-
-
Agamek12, możliwe... Brat mojej dziewczyny zatankował na innym Orlenie, lpg i też nie był zadowolony. Więc nie wiem, o co kaman. Może mają jakieś stare instalacje, zbiorniki, jeszcze z ery CPNów. :szeroki_usmiech
Testuję trochę stacje i najlepiej jeździ na paliwie z Bliskiej, na równi jest Shell. Co ciekawe, różnica w cenie to 20-22grosze i muszę jechać 5km dalej do Zabrza, co i tak się opłaca. W okolicy został jeszcze Lotos.
Komentarz
-
Komentarz