Na wykresie ładnie widać jak rafineria podbiła cenę na benzynę przed Wielkanocą, teraz nieco odpuścili. Widać również korelację ceny hurtowej ON z baryłką, benzyna idzie jakby swoim torem
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
W sobotę około 10.30 Trasa AK przy Rondzie Zesłańców Syberyjskich - Pb95: 4,68zł/l :szeroki_usmiech Sąsiednia stacja BP(?) 4,73zł/l. Efekt to kilkanaście aut czekających w kolejce na tankowanie.
EDIT: rozmarzyłem się... Do powyższych cen trzeba dodać 1zł, czyli Lukoil: 5,68zł, BP 5,73zł. Sorry :?
Komentarz
-
-
Nie obraziłbym się, gdyby przemycali benzynkę z Rosji w wielkich cysternach kolejowych i sprzedawali ją za 4PLN...Zamieszczone przez aryAgamek12, import ze wschodu na Lukoilu :?:
Coraz częściej dochodzi do mnie, że w tym kraju trzeba kombinować, bo uczciwie to mozna dorobić się tylko garba...
Komentarz
-
Wczoraj Oszołom Piaseczno
PB95 5,71
PB98 5,81
ON 5,60
Dzisiaj Wa-wa, Wilcza/Koszykowa
PB95 5,87
ON 5,76O2 Scout 1.8 TSI

Komentarz
-
Wczoraj Wawa, Aleje Jerozolimskie w kierunku Pruszkowa, Neste ON: 5,69zł.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Lukoil Zabrze - ostatnia promocyjna środa (w nawiasie normalna cena):
ON - 5,70 (5,77)
E95 - 5,80 (5,90)
E98 - 6,00 (6,18)
LPG - 2,76 (2,81)
Komentarz
-
-
No to widac, ze w EU to jestesmy tylko z cenami, a zarobki to juz......
Komentarz
-
-
-
Zielona wyspa kur... ich mać :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
-
Szkoda, że nie ma danych dla Szwajcarii
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
W Kielcach ON, PB, LPG lekko w dół. W niedziele lpg na BP był po 2,89 zł dzis 2,8zeta. Lukoil dzis 2,65 zeta.
Komentarz
-
a zarobki to.. wiadomoZamieszczone przez piotrek_osNo to widac, ze w EU to jestesmy tylko z cenami, a zarobki to juz......pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Austria , Bludenz ON zwykly po 1.454 euro na stacjach.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Gaz w Kielcach na shellu 2,94 zł tyle to w zime tam nawet nie był - ON i PB lekko w dół.
Komentarz
-
-
W delegacji w Austrii do konca maja jestem.Zamieszczone przez ruwadoAdamB, a gdzie to bywałeś? Ja przez A tylko do Cro posuwam.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz

Komentarz