r2r, tylko, ze w 1999 roku ON kosztował 1.3 na CPN, a PB 1,7
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
-
Róznice tylko przypomniałem :diabelski_usmiech
Komentarz
-
piotrek_os,
Kiedyś było taniej pojechać, niż zadzwonić, czasy się zmieniły o 180"
Swoją drogą też pamiętam LPG po 1,02 a PB po jakieś 2,10-40zł (chyba)Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
no tak.....bo 1997 roku w tak-taku miałem 2,50 zł/min :diabelski_usmiechZamieszczone przez dominik9420Kiedyś było taniej pojechać, niż zadzwonić
Komentarz
-
STATOIL Nowy Sącz:
Diesel Gold Arkt. - 6,04 PLN
Supra Diesel - 5,78 PLN
Eurosuper 95 - 5,74 PLN
LPG - 2,72 PLN
Komentarz
-
Komentarz
-
Na stacji LOTOS w moim miestaczku cena Pb95 spadła z piątkowej 5,67zł/l na dzisiejsze 5,57zł/l...
Komentarz
-
tu się nie zgodze. w 1999 roku na 100% benzyna w kwietniu była po 1,7 wiec nie za bardzo, zeby w 98 była po 2,2. Co do lpg to wtedy to chyba nawet był po ok 0,60.Zamieszczone przez MaicroftLPG to w 98 roku bylo po 75gr. Benzyna 2,2 wtedy
Komentarz
-
Komentarz
-
W nawiązaniu do mojej wczorajszej wypowiedzi: cena Pb na LOTOS znów podniosła się na 5,67zł/l...
Komentarz
-
-
diesel vpower -1.52F :twisted: na shellu , ciekawe czy do konca roku bedzie po 1.79F za liter czekamprawidłowa odległość ,mniejsza od większej
Komentarz
-
piotrek_os, zauważyłem, że jak u Ciebie ceny spadają, to po tygodniu i u mnie zaczynają spadać. LPG 2,59 Lotos i Tesco.
Komentarz
-
-
A ja na przykładzie opisanej już przeze mnie 2x w ostatnim tygodniu stacji stwierdzam, że Pb95 znów staniała o 10gr i kosztuje 5,57zł/l...
Komentarz
-
Orientuje się może ktoś o co kaman z LPG.
Od paru dni widzę nie ustającą obniżke cen gazu na stacjach. Ostatnie 3 taankowania cenowo były dla mnie coraz tańszę.
BP przy komendzie w Częstochowie na przestrzeni JEDNEGO DNIA(!) zmieniło swoją cenę z 2.89 na 2.59 :shock: :shock: :shock:Artur
Komentarz
-
Cisza przed burza :lol: LPG to takie cos, ze nie kupisz na zapas jak Pb czy ON. Wiec dzis obniza, troche ludzie zalozy, bo tanio, a potem znow 40gr w gore, bo cos tam.
U nas 2,39 - mysle ze bedzie jeszcze taniej. Jeszcze chwila i magiczne 1.9x pojawi sie na dystrybutorze - bedzie pamietny dzien i pewnie ostatni w historii PLN, potem tylko w €
Komentarz
-
no to juz masz fajnie :diabelski_usmiechZamieszczone przez MaicroftU nas 2,39
Ceny lpg cofneły się juz chyba do 2010 roku
A ON i Bezn była wtedy po ok 4,3 patrzac na motostat. Wiec róźnica jest niezła :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
to w moim przypadku by to było juz przy 1,99 złZamieszczone przez r2rMoże uda się jeszcze kiedyś zatankować do pełna i mieć ze stówy resztę :P
Komentarz
-
Ja to jeszcze pamietam czasy jak do pelnego baku bylo lane i placilo sie tylko 200zł
ale niestety te czasy juz nie powroca w zyciu tylko bedzie jeszcze gorzej
nic tylko zakladac gaz :szeroki_usmiech
Komentarz
-
pisze :roll:
diesel tesco -1.43 f za liter
bp 1.50 f za liter
shell 1.47 f za lter
murco 1.45 f za liter
wszystkie podane stacje paliw zwane dalej CPN nem nami, sa w okregu 25 mil o ka ges idzie :?:Załączone plikiprawidłowa odległość ,mniejsza od większej
Komentarz
-
-
Trasa Kielce W-a. Najtaniej LPG Orońsko 2,40 zeta, BP Radom 2,47zeta ON prawie wszędzie ok 5,60 zeta
Komentarz

Komentarz