W Mikołowie skrzyżowanie wygoda Orlen 2,35 zł lpg
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez tomecki994Na zdrowy rozum, który kraj poza Polską jest taką potęgą LPG w UE?
Zamieszczone przez bishopale nawet po montazu nowej instalacji zawsze jest kurz brud i inne w przewodach, zbiornikach , rurach, więc jeżeli nie było odpowiedniego pukania instalcji, nie pchałbym się pierwszy do tankowania,... nie bój się kamieni tam nie maInline 5 cylinders
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomecki994Na zdrowy rozum, który kraj poza Polską jest taką potęgą LPG w UE?Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Na Lukoil'u widziałem dziś ON za 5.17 zł i kolejkę przed stacją.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez NortheuszDzisiaj w Kielcach tankowałem LPG po 2,35. Jest coraz cieplej, wyjazdów będzie coraz więcej, więc tylko lać i się cieszyćPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Te ceny coraz bardziej mi się podobają Choć najmilej wspominam okres kwietnia 2009, kiedy to za 1,4x zł był litr gazu.
---
Dzisiaj tankowałem po 2,44 zł / litr. Coraz lepiej - oby ta tendencja spadkowa się utrzymała.Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez byq
Zamieszczone przez bishopale nawet po montazu nowej instalacji zawsze jest kurz brud i inne w przewodach, zbiornikach , rurach, więc jeżeli nie było odpowiedniego pukania instalcji, nie pchałbym się pierwszy do tankowania,... nie bój się kamieni tam nie ma
Dzisiaj na noname, lpg 2,33 -Jura.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopTo zdanie było trochę w formie żartu ,stąd ikonka" ", ale nawet po montazu nowej instalacji zawsze jest kurz brud i inne w przewodach, zbiornikach , rurach, więc jeżeli nie było odpowiedniego pukania instalcji, nie pchałbym się pierwszy do tankowania,... nie bój się kamieni tam nie ma
Kolego, jak się buduje instalację napełniania lpg to po wykonaniu instalacji robi się próby ciśnieniowe - sprężone powietrze wydmuchnie co trzeba, potem się napełnia gazem, odpowietrza instalację, sprawdza działanie dystrybutora, pomp, zaworów, napełnia się próbnie kilka zbiorników, potem odbiory itp.
Więc zanim podjedzie pierwsze auto instalacja jest już dobrze "wyczyszczona".
Komentarz
-
Komentarz