rafiki, jak popatrzyłem sobie w motostat to cena 5,06zł za ON była ostatnio we wrześniu 2011r. :szeroki_usmiech
Równo rok temu stał ON po 5,13-5,16 ale tylko w I połowie maja.
Ja też byłem wczoraj szoku jak na JET zobaczyłem 1,24€ za ropkę :O ale to w tym malutkim okienku czasowym było kiedy w całym Salzburgu ceny są obniżone o 4-5Ct. Skubańce zawsze w dni robocze po 9-9:30 opuszczają żeby już ok. 12 jak ludzie jadą na obiad ceny były znowu wysokie :evil: Najlepsze jak potem między sobą walczą na centy albo połówki :lol:
Po przejęciu stacji Neste przez Shella widać już drożyznę. Stacja samoobsługowa we Wrocławiu ON-5,23 :shock: , obok LukOil ON - 5,15 a kawałek dalej 1-2-3 ON - 5.13.
Po przejęciu stacji Neste przez Shella widać już drożyznę. Stacja samoobsługowa we Wrocławiu ON-5,23 :shock: , obok LukOil ON - 5,15 a kawałek dalej 1-2-3 ON - 5.13.
eMila w poznaniu też wystawili w miejscu gdzie wcześniej było Neste. Na rozruchu ON i Pb95 były w jednakowej cenie 5,18. Później widziałem że ON został przy tej cenie, a PB skoczyło na 5,25. Głowy nie daję, ale chyba od tamtej pory ceny są cały czas takie same.
50m obok jest Orlen.... ostatnimi czasy "dzięki nowym sąsiadom" spuścili trochę z tonu i Pb95 zjechało z 5,34 na 5,31 :diabelski_usmiech nic tylko tankować :lol:
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Komentarz