marlej108, Wez jutro umow sie na montaz LPG, ominie Cie przezywanie tych drastycznych roznic w cenie paliwa i nie bedziesz zmuszony zastanawiac sie przez pol roku czy to ma sens, czy nie. Tylko, ze rok trzeba tym autem pojezdzic, zeby to sie zwrocilo jako tako i zaczelo zarabiac, albo zaczac jezdzic wiecej niz 1500km miesiecznie.
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maicroftmarlej108, Wez jutro umow sie na montaz LPG, ominie Cie przezywanie tych drastycznych roznic w cenie paliwa i nie bedziesz zmuszony zastanawiac sie przez pol roku czy to ma sens, czy nie. Tylko, ze rok trzeba tym autem pojezdzic, zeby to sie zwrocilo jako tako i zaczelo zarabiac, albo zaczac jezdzic wiecej niz 1500km miesiecznie.
Tak mnie z 10 dni temu naszla koncepcja na ten lpg.
Tyle ze o lpg nic praktycznie nie wiem, wiec musze sie troche wczytac w opinie.
Sorry za OT troche.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopOprócz tej aplikacji na smartfona, potrzeba jest jakaś karta , czy coś? czy musiałem podawac swoje dane Orlenowi?
zalogować się na stronie http://www.vitay.pl/Twoje-promocje.html i tam jest regulamin promocjiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Warszawa, Prymasa 1000-lecia, lukoil ON 4,25 zł (wczoraj wieczorem)obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez bishopOprócz tej aplikacji na smartfona, potrzeba jest jakaś karta , czy coś? czy musiałem podawac swoje dane Orlenowi?
zalogować się na stronie http://www.vitay.pl/Twoje-promocje.html i tam jest regulamin promocji
Komentarz
-
-
Powinienem napisać ,że ja mogę olac taką promocję, raz że nie spalę tego co mam do końca miesiąca, a 2 , nawymyślali tyle warunków, aktywne konto na vitay lub karta vitay, aplikacja na smrtfona /pewnie trzeba zezwolić jej na dostęp do wszystkiego :twisted: / , tylko 3x można zatankować i min 30l,... jak dla mnie przesada.
Ogólnie jestem za korzystaniem z promocyjnych cen i gbyby od mnie zależało to zrobil bym inawet podwiesil w widocznym miejscu, temat aktualnych promocji na paliwa ,żeby więcej osób skorzystało.
Komentarz
-
-
Dobrze ,ze Ci się sprawdza i tego się trzymaj.
Pamietaj tez ,ze są silniki bardziej wymagające co do jakosci paliwa niz agr.
Moje auto w porównaniu benzyny z Auchana 98 i v power 98 pali nawet do 0,5-07 mniej a i roznica w pracy silnika jest zauważalna.
No ale ja już smigam na gazie i to tylko obserwacje z eksploatacji na benzynie.
Komentarz
-
-
Kris86
-
SS, U mnie jest tak od wielu lat. Klient flotowy, biznestankowy, itp nie ma za dużego wyboru
Dla Kowalskich jest tańszy E'leclerc i jeszcze jedna prywatna stacja gdzie jest taniej w stosunku do potentatów :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz