Zamieszczone przez Qulek
Ceny paliw
Zwiń
X
-
-
ja na razie nie narzekam, chociaz Toyka mi cos duzo pali (11l po miescie) - moze musze zaczac uzywac obrotow powyzej 4k/min ???
podpis zaniza, po miescie 22 to normanasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QulekZamieszczone przez 2pacwiesz...dla nich to juz okres wakacyjny i tzreba ceny podnosic oO
grrrr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalAle Ikarus pali prawie tyle samo co Mariusza STI więc chyba nie ma sensu :diabelski_usmiech
ps.
wy tu macie problemy w stanach paliwo znowu podskoczylo (na 3 dolki za galon),
w dubaju tez nie jest lekko skoczylo na 1,46 dirhamow za litr - to jest bol a nie nasze4, 5 zeta za U95 :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andjazawsze mozesz sie przesiasc na komunikacje miejska
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJabar1975, A ten VP Racing tez tankujesz czy nie?? Bo on to chyba ma stala cene :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Neste - bo jest tanie a roznic brak w tym jak auto jedzie (albo moja dupochamownia rozregulowana), verva (moze ze dwa razy a nie bylo nic innego w promieniu 50 km a ja mialem tylko 12 litrow w zbiorniku :diabelski_usmiech )
a karta jest CITI tyle ze z tym smisznym sloneczkiem BP :diabelski_usmiech takie tera dajo w PKOnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez piernikLublin Nestle, ON 3,89
W sobotę wlewałem ON Vervę po 4.19 zł, a dziś już jest po 4.32 zł/litrOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez MaicroftJabar1975, A ten VP Racing tez tankujesz czy nie?? Bo on to chyba ma stala cene :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczaskurde ja juz swoje punkty wykorzystałem dostałem tv :diabelski_usmiech
2x DVD
1x kino domowe
1x szlifierka Bosch
1x przenosnie DVD Samsung
1x iPod Nano 2GB
1x nawigacja Navi2Go
1x jakis tam budzik Ferrari
1x film Epoka Lodowcowa :diabelski_usmiech
wiecej narazie nie pamietam ops:
:diabelski_usmiech
Komentarz
-