wczoraj ON 4.14 Jet Modlińska i ta cena juz od dluzszego czasu sie trzyma
Ceny paliw
Zwiń
X
-
piotrek_os, Bo trzeba wiedziec skad i jak brac
A jako ciekawostka. Wczoraj gadalem z gosciem ktory zajmuje sie troche truckami i mowi, ze gdzies tam mieli akcje, jak firma kupila nowe auto i po trasie wyszlo jakie to oszczedne bydle, no to chlopaki spuscili oszczednosci i spox. Nastepnego dnia wsiadaja odpala auto i wszystko OK. Kilka minut pozniej zapala sie warning i auto gasnie. No to serwis, gosc podlacza kompa i mowi, ze ktos tu w nocy musial spuscic paliwo i auto stwierdzilo, ze cos jest nie tak. Od tego momentu nie ma chetnych do jazdy tym autem :lol:
Komentarz
-
-
Ale prawidłowo.. no bez jaj... niech tak swoje odlewa a nie firmowe.. nie wiem czemu ale strasznie mnie irytuje na radiu "oszczednosci sprzedam" "oszczednosci kupie" .. grrr ja wiem ze paliwo jest drogie ale nie lubie "wałkowania"Zamieszczone przez MaicroftOd tego momentu nie ma chetnych do jazdy tym autem
Komentarz
-
-
Paliwko jest 1 klasa, pewne źródło, prosto z dustrybutora...Zamieszczone przez piotrek_ostylko oby było pewne to paliwo za 3 zł.....bo róznie z tym bywa, tiry za czysto w bakach nie maja.....Zamieszczone przez MUZZYA dzisiaj mi się oczy otworzyły :shock: jak zobaczyłem 4,39 za litra :? , chociaż kupiłem dzisiaj 30 litrów po 3 złote :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Auchan na Modlinskiej dzisiaj ON 4,20Zamieszczone przez SamiecW plonsku nie mamy auchana :wink:Zamieszczone przez ZiomalSamiec, Andrzej Z., a jakie ceny macie w Auchanie ?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
NESTE Gdańsk
ON: 4.41www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF