chodak, i może jeszcze zakładasz je do lamp bez soczewek tak :?:
XENONY OCTAVIA 2002 ROK
Zwiń
X
-
lec
-
Zamieszczone przez chodakSzanowni KLUBOWICZE!Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===To była reklama?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftchodak, Ale to dalej swieci jak zwykla zarowka H4 tyle ze 10 razy mocniej, czyli 10 razy mocniej wali po galach kogos z naprzecwika :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
grubydzordz, Najprostsze jest pociagniecie instalacji. Do tego potrzebujesz łap mocujacych ( po jednej na oś) do czujnikow. I tu chyba zaczyna sie problem bo te łapy najprawdopodobniej trzeba przyspawac. Koszt takich łap w ASO to ok. 150zl za komplet. Jesli uda Ci sie juz zamatowac to instalujesz na nich czujniki, podlaczasz i powinno golic.
Ja narazie jezdze bez czujnikow i nikomu nie przeszkadzma na drodze. Ewentualny problem moze pojawic sie przy kontroli policji, aczkolwiek nie slyszalem zeby komus kiedys sprawdzano czy ma pozniomowanie ksenow, drugi problem to stacje diagnostyczne, ale wiadomo z kazdym idzie sie dogadac
Komentarz
-
-
ksenony
Witam wszystkich
Podepne sie pod temat, bo ostatnio bardzo mnie kusi zeby zamontowac sobie hidy w przeciwmgielnych ale mam jeszcze obiekcje i testuje rozne zarowki ktore daja duzo jasnego switala, bo w O1 sa h4 i swieca tak sobie w porownaniu do mojej (bylej) astry G gdzie byly h7 osram cool blue hyper white jest lipa. Tak czytam sobie ten post i mysle nie wszyscy maja racje z tym pozimowaniem i samoczysczaniem, poniewaz firma PSA, BMW i z tego co mi wiadomo Audi w ostatim czasie wprowadzily ksenony 20W, ktore kosztuja krocie, 800zł/szt za zarnik w ASO (brak jeszcze zamiennnika) nie wymagaja juz calego tego osprzetu czyli samopozimowania i oczysczania, a a dopuszczone do ruchu. Takze dla chetnych na ksenony trzeba jeszcze poczekac jak wejda zamienniki z 20W zarnikamipekool
Komentarz
-
Komentarz