[O1] fotele

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tony065
    odpowiedział(a)
    zsolpyw, meble bardzo ładnie zgrywają się z kolorem auta. Zajeb***m kolorem zresztą

Zostaw komentarz:

• zsolpyw
    odpowiedział(a)
    Wrzucam oczekiwane przez WSZYSTKICH fotki :twisted:
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• staszek1
    odpowiedział(a)
    Extra kubelki 8)

Zostaw komentarz:

• zsolpyw
    odpowiedział(a)
    Komplet zmienilem.

Cena 450.
    Nie zapowiadaly sie bardzo obiecujaca - byly brudne, uwalone sadzą - przechowywane na strychu w stercie auto czesci.

Kupielm na stacji benz. plyn do tapicerek MOJE AUTO z niskiej polki cenowej - raz spryskalem i czystosc idealna.
    Tak wiec polecam niszową marke MOJE AUTO

Siedzisko dluzsze o 2cm, niewiele choc optycznie wyglada na wiecej.

Stary komplet chetnie sprzedam, tapicerka jest idealna, plastiki przednich minimalnie porysowane.

Podlokietnika na tyle brak. Jakos w O1 nie widzialem podlokietnika w tyle.
    Teraz tez nie mam, co mi nie przeszkadza bo tam siedzial nigdy nie bede :P

Jutro wrzuce wiecej fotek

Zostaw komentarz:

• aniol
    odpowiedział(a)
    zsolpyw, Ładne, szczególnie mi się podobają trzymania boczne oparcia. A kanapę też zmieniłeś? jak tak to czy starom masz z podłokietnikiem i czy ją będziesz sprzedawał?. Ja mam bez podłokietnika i mnie (więcej córkę) to wkurza.Myślę o zmianie.

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    zsolpyw, do zalet dołóż też lepsze podparcie ud, bo siedzisko też jest lepsze, znaczy dłuższe. Kanapę też zmieniłeś :?: ile Cię to kosztowało :?:

Zostaw komentarz:

• zsolpyw
    odpowiedział(a)
    Przetestowalem nabytek - zdecydowanie lepiej!
    Sa twardsze, i maja rzeczywiscie trzymanie boczne :lol:

Wreszcie auto nie wyglada lamersko rodzinnie :P przynajmniej wewnatrz :P

Aniol -moze masz szersza sylwetke, ja w serii sie przesuwalem na zakretach.

Zostaw komentarz:

• aniol
    odpowiedział(a)
    Tomaszek, Tony065, Wiem że jest masa lepszych foteli, jak bym posiedział trochę w jakimś RS-ie to na pewno bym zachorował. Chciałem tylko powiedzieć że ja osobiście daje rade na ori stołkach na długie dystanse.A po mieście to już inna bajka, najlepiej mieć fotel obrotowy."Ma się to co się lubi-lubi się to co się ma" :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    Kawa6r, bez rzeźbienia nie da rady. Inne jest mocowanie foteli.
    aniol, seria na normalne drogi może i jest OK, ale nie "polskie drogi" z masą dziur, kolein, źle oznakowanych skrzyżowań i innych pułapek. Ja mam teraz meble z GIV GTI i co prawda siedzi się nieco wyżej, ale o niebo / he, he.../ lepiej.

Zostaw komentarz:

• Tomaszek
    odpowiedział(a)
    aniol przesiadź sie na inne fotele a jestem pewien ze zmienisz zdanie

Zostaw komentarz:

• Kawa6r
    odpowiedział(a)
    Wkładał ktoś może stołki z O2 do O1 ? czy jest to możliwe ? bo mam okazje kupić za bezcen fotele z dwójki ale nie wiem czy warto się bawić czy odpuścić ...

Zostaw komentarz:

• aniol
    odpowiedział(a)
    zsolpyw, Nie zgodzę się z tobą,choć każdy ma swój gust. Mam seryjne fotele z regulacją lędżwi i robię często trasy Śląsk-Rotterdam i przy odpowiednim ustawieniu regulacji lędżwi jedzie mi się wygodnie.Co innego jazda tu na Śląsku gdzie cały czas trzeba się rozglądać jak to w jeżdzie po mieście.Ale to jest tylko moje zdanie i jak pisałem każdy ma swój gust.

Zostaw komentarz:

• zsolpyw
    odpowiedział(a)
    Rowniez zainwestowalem w konkretne krzesla :lol:

Seryjne wywodza sie w prostej linii z protoplasy Skody 100, szkoda plecow.

Wstawilem z Cupry. Udalo sie znalesc na moim terenie w stanie idealnym. Co sie potwierdzilo po wypraniu :P

Kolor troszke nie podszedl, maja wnetrza szaro-zielonkawe.
    Ale najwazniejsze jest ze wreszcie siedzi sie konkretnie bez krecenia w trakcie jazdy.

Wrzucam porownanie z seria.

Acha - SERYJNE NIEDROGO ODDAM :twisted:
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• alxxx
    odpowiedział(a)
    Tony065, ok poprawiłem, żeby jasność była. Ceny momentami chore są za meble nawet z TS nie mówiąc o recaro :shock:

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    OK, bo wyszło Ci parę literówek i nie wiedziałem o co kaman
    Od tych moich wyższa półka, to skóra z elektryką, ale dla mnie to zbędne bajery i nie do auta klasy OI :wink:

Zostaw komentarz:

• alxxx
    odpowiedział(a)
    Tony065, no właśnie Ty masz GIV recaro.. a opinie są takie, że te kubełki z leona/toledo są od nich gorsze a ja końcu plasuje się seria :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    alxxx, możesz rozwinąć temat :?: śmiem twierdzić, że moje nowe meble są jednak lepsze od tych z TS.

Zostaw komentarz:

• alxxx
    odpowiedział(a)
    Tony065, gdzieś wyczytałem że te stołki z Leona to lepsze są jak nasza seria ale do recaro to im i tak daleko :P

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    lukasz_sti, czy to te co pokazywałeś z alledrogo :?: może to przez brak regulacji lędźwiowej coś Ci nie pasuje. ja mam szerokie dupsko i po przejechaniu trasy ok. 1000 km jakoś nie narzekam. są inne niż to co było poprzednio /Elegance/, ale z czystym sumieniem polecam zmianę mebli na coś z wyższej półki.

Zostaw komentarz:

• lukasz_sti
    odpowiedział(a)
    Panowie, założyłem fotele z Audi A3, "półkubełki". Początkowo wydawały się świetne ale po dłuższej trasie stwierdzam, że mają zdecydowanie za wąskie siedzisko. Dodam też, że nie należę do ludzi mający problemy z nadwagą. A więc, foteli z A3 nie polecam.
    Pozdrawiam.

Zostaw komentarz:

• alxxx
    odpowiedział(a)
    owen, sęk, żeby nie przekręcić zapłonu. Ale dla wszelkiego bezpieczeństwa lepiej odłączyć aku, poczekać chwilę i później przełożyć.

Zostaw komentarz:

• owen
    odpowiedział(a)
    Wymieniałem jakiś czas temu moje fotele na fotele z leona top sport,odłączyłem klemy z akumulatora i jak się później okazało to nawet wtyczki były te same wiec szybka przekładka,podłączenie i wszystko grało-żadnych błędów nie miałem

Zostaw komentarz:

• ahmed799
    odpowiedział(a)
    aniol, spoko. Powodzenia w modach

Zostaw komentarz:

• aniol
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ahmed799
    aniol, chyba plusowa wystarczy, teraz nie pamiętam. Dla świętego spokoju odepnij obie i po problemie
    Acha. To jusz chyba wszystko wiem na temat. Serdeczne dzięki za pomoc.

Zostaw komentarz:

• ahmed799
    odpowiedział(a)
    aniol, chyba plusowa wystarczy, teraz nie pamiętam. Dla świętego spokoju odepnij obie i po problemie

Zostaw komentarz:

Pracuję...