[O1] fotele

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tony065
    odpowiedział(a)
    aniol, na początek, to jeżeli używasz przeglądarki FF, a używasz, to włącz sprawdzanie pisowni. Narzędzia :arrow: Opcje :arrow: Zaawansowane :arrow: Przeglądanie :arrow: Sprawdzaj pisownię...

meble pasują P&P, tak stołki jak i kanapa. jak masz z godzinę czasu, śrubokręt płaski, krzyżakowy i klucz oczkowy 13, to wszystko ogarniesz bez problemu. od razu polecam ściągnąć sobie książki "sam naprawiam" itd. najprawdopodobniej nie masz kalbli do sterowania elektrycznego i grzania dupki, jedynie do poduszek powietrznych. jedyny problem z kablami, to mogą być nie pasujące wtyczki, ale to jest do ogarnięcia w parę minut dla elektryka, lub samemu trochę dłużej. po prostu odcina się kawałek starego kabla z wtyczką i montuje do "nowych" foteli. kolory przewodów są te same. kolejna rzecz to czy fotele będą z Anglika, bo jest czujnik po stronie kierowcy i po zamontowaniu "nowych" mebli, nie mam alarmu niezapiętych pasów i czegoś tam jeszcze, ale to pikuś, bo zawsze zapinam. można to przełożyć, ale zrobię to dopiero na wiosnę, bo teraz nie mam jak rozłożyć się z gratami. powodzenia w szukaniu mebli

Zostaw komentarz:

• aniol
    odpowiedział(a)
    Tony065, WITAM! Widze że kolego masz ogarnięty temat foteli. W związku z tym chciałbym sie poradzić. Czytałem jusz z jakich fur pasujom do octavi1:golf4,audi a3/s3,bora,TT,leon1,toledo2 jak coś żle to prosze poprawić. Chodzi mi o :czy kanapy też pasujom,nie mam podgrzewania i elektryki foteli. Czy w tych wersjach są pociągnięte wiązki kabli do podłączenia elektryki czy tylko w wersjach z elektrykom foteli. Pytam bo nie wiem co zrobić jak mi sie trafi wersja z elektrykom. Z gury dziękuje i pozdrawiam.

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    jak dla mnie to szukaj tych z niebieskim albo szarym środkiem, bo czerwony to nie za bardzo pasuje do tego odcieniu lakieru.

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)

błekit ,seledy n :wink:
    fajne foteliki. tylko musialbym je obszyc. zadzwonie zapytam za ile by je oddal

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    vince123, po przejechaniu pierwszych 500km mogę powiedzieć, że całkiem fajnie się jeździ. może się jednak przyzwyczaję do lekko wyższej pozycji za kierownicą. jakiego koloru masz auto :?: bo pojawiło się to :arrow: http://allegro.pl/fotele-kubelkowe-b...986719586.html

Zostaw komentarz:

• djwyrebas
    odpowiedział(a)
    w ogóle to moja stare oryginalne leżą i są do sprzedania, tylko fotel kierowcy przetarty jest w 2 miejscach.

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Tony065
    odczucie w porównaniu z tym co jest u mnie jest takie, że moje fotele są wyższe i chyba nie jestem do końca przekonany do nich,
    mam podobnie na or fotelach. czuje sie jakbym siedzial w foteliku dla dziecka.... :szeroki_usmiech
    na rsowych bylo znacznie lepiej, gdyz byl wiekszy zakres dopasowania wysokosci.
    nie spiesze sie z kupnem, chyba ze cos sie trafi :wink:
    po tej wycieczce mozesz podzielic sie wrazeniami nt swoich foteli :idea:

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    vince123, dziś na szybko konsultowałem z kolegą, który ma u siebie taki zestaw :arrow: http://moto.allegro.pl/fotele-recaro...960471872.html
    odczucie w porównaniu z tym co jest u mnie jest takie, że moje fotele są wyższe i chyba nie jestem do końca przekonany do nich, ale czeka mnie trasa TM-3city-TM, w sumie z 1000km zrobię, to będę miał coś więcej do powiedzenia. Jak nie masz pośpiechu, to szukaj dalej. Ja za swoimi czatowałem ładnych parę m-cy.

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    djwyrebas, pod szyldem jakiejs marki czy swoim :wink: :?: powodzenia z rozkreceniem interesu. daj znac kiedy otwierasz to bede I gosciem

Zostaw komentarz:

• djwyrebas
    odpowiedział(a)
    Źle mnie zrozumiałeś. W starych lędźwie miałem na maxa ustawione, a w tych nawet nie potrzebuje regulacji lędźwi, takie są wygodne. Ale to moje odczucie.
    Wiem gdzie to.
    Otwieram własną pizzerie, ale nie w Siedlcach :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    moze miales zepsuta regulacje . kumpel mowil ze to czesta bolaczka takich foteli :|
    zarobilem troche na nich. w sumie to nie kupywalem z mysla o sprzedazy ,ale klient sie uparl i dobrze mnie przekonal :wink:
    jak jedziesz do Łukowa ,przed samym wersalem po prawej stronie jest taka droga.wbijasz tam i jakies 200m do zabudowy jedziesz. jest tam dosyc duzy szyld takze bedziesz widzial. chlopaki sporo rzeczy tam maja.
    jaki interes otwierasz ? mozesz napisac na pw

Zostaw komentarz:

• djwyrebas
    odpowiedział(a)
    no nie mają, ale jak w starych miałem, to podkręcona była na maxa, a w tych kubełkach nawet nie czuć, że nie ma
    Słuchaj to jest alcantra, więc w zime nie jest zimno, a w lato nie parzy 8)
    poza tym klime mam jak najbardziej.
    Zajebiste miałeś RSki, czemu sprzedałeś? Aczkolwiek moje są bardziej miękkie i wygodniejsze od RSowych.
    Elektryka podłączona, jedynie plus i masa. Chyba nie są podgrzewane, mam wolne wtyczki wielopinowe, to chyba od kurtyn. Zajebisty bajer regulacja :lol: działa na laski 8)
    Gdzie na Łukowskiej?
    Fuck :? sporo bym kupił gratów, ale otwieram firmę i grosza jak na lekarstwo :x

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    djwyrebas, widzialem . ale chyba regulacji ledzwi nie maja...? klime masz ? bez klimy troche lipa jezdzic ze skora .

mialem cos takiego . foteliki poszly do znajomego, i dlatego szukam teraz czegos na zastepstwo.

ps na łukowskiej mają sporo gratów do rs'a .calego angola mieli na placu.

zapomnialem dopytac.elektryke podlaczyles?

Zostaw komentarz:

• djwyrebas
    odpowiedział(a)
    siema vince123,
    Widziałeś moje stołki? Zajebiste za 450zł i elektryczne nawet.
    Kod:
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=59157&postdays=0&postorder=asc&start=30#1009269
    Gościu na razie nic nie ma, ale zerkaj czasem, może coś nowego będzie
    Kod:
    http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=8682&us_id=14702175

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    Tony065, raczej odpada.nie ma regulacji ledzwi chyba.
    obserwuje rynek, moze sie cos trafi. dzwonilem do paru gosci i mieli mi przeslac szczegolowe zdjecia na@ ,ale cos im nie spieszno :|

dwie opcje do wyboru. przy jednej bede musial kombinowac z obszyciem wnetrza . ..

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    vince123, a może ten "zestaw wypoczynkowy" :?: :arrow: http://allegro.pl/fotele-komplet-aud...934313139.html :wink:

Zostaw komentarz:

• Ayu
    odpowiedział(a)
    Tony065, nie, niebiesko czarne.

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    hotrain, skóra jest fajna i ładna, ale bez podgrzewania bardzo niepraktyczna w zimie, a kolega vince123 nie zamierza zakładać instalacji. BTW, te meble to takie zielone :?:

Zostaw komentarz:

• Ayu
    odpowiedział(a)
    Na forum vwzone.pl jest piękny komplet skórzanych recaro colour concept z GIV.

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    Nexus6,
    vince123, ten wypoczynek kosztował mnie 800 zł plus ok. 50 zł za transport. Czyszczenie i montaż we własnym zakresie. Szukam do tego ori podłokietnika i też przeglądam alledrogo. Ceny mają pojechane w kosmos, a jakość marna. Jest jeden zestaw w tych samych kolorach, ale jakaś zwykła wersja, bo bez regulacji lędźwi i inny kształt foteli, jak w Leo TS.

Zostaw komentarz:

• Nexus6
    odpowiedział(a)
    Tony065, bardzo fajny zestaw, miałem takie w mojej O I

Zostaw komentarz:

• vince123
    odpowiedział(a)
    Tony065, i taki zestaw w zupelnosci by mi wystarczyl. :wink:
    jesli to nie tajemnica to ile taki zestaw wyszedl?
    przegladam allegro od paru dni ale narazie nie ma nic konkretnego ( oprocz ceny ops: )
    po zalozeniu swoich ori foteli czuje sie jakbym jezdzil siedzac na jakims wysokim taborecie :szeroki_usmiech

zapomnialem jeszcze dopytac. wszystko pasuje p&p ?

Zostaw komentarz:

• Tony065
    odpowiedział(a)
    mar596, pasuje wszystko, co jest na tej samej płycie podłogowej GIV, czyli Bora, A3/S3, TT, Leon I, Toledo II.

Zostaw komentarz:

• kamil92x
    odpowiedział(a)
    A fotele z a3 z 2006r tez pasują do o1
    Nie

Zostaw komentarz:

• mar596
    odpowiedział(a)
    A fotele z a3 z 2006r tez pasują do o1

Zostaw komentarz:

Pracuję...