o jakie kody wam chodzi? :roll:
Wszystko o Vag-Com'ie
Zwiń
X
-
Maicroft, co prawda w tym czeskim forum (mówisz o tym, tak: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=52090) nie moge znaleźć zmiany okresu, ale moje główne pytanie to przede wszystkim jak sprawdzić pozostały przepieg/czas do przeglądu. I mam tylko HalfDot ;-(
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fabia2Może i wystarczy, ale oryginał to nie jest- odradzam. A co do NOTLAUFa - gwarantuje ze sam go wykryjesz :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Czy do Octavi II nadaje się ten Kabel :?: i co dzięki niemu mogę zrobić, czy da się np. wyłączyć spryskiwacz, włączyć system automatycznego załączania świateł, załączyć doświetlanie zakrętów, odczytać błedy
i czy znacie programy które z nim współpracują
Komentarz
-
-
Prośba do wszystkich VAGowiczów.
Czy byłby ktoś tak uprzejmy i poczęstowałby mnie softwarem instalacyjnym VAG-COM w wersji 311-2 w języku polskim. Wiem, że coś takiego krąży w śród forumowiczów...
Informację proszę kierować na PW."Prosta jest dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców..."- Colin McRae
Octavia Combi 2004 [138KM / 293Nm]
>>Hardware - dobrygrzeswawa<<
>>Software - rogalotti<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalroberta, w tym linku masz wszystko podane o co pytasz :roll:
nigdy nie miałem do czynienia z programowaniem Octavii dla tego pytam bo opis mi nic nie wyjaśnia wolałbym o proste odpowiedzi czy nadaje się do mojej Octavi II i czy program lcode_pl będzie współpracował z nim
Komentarz
-
Komentarz