Jedną ręką wciśnij i trzymaj przycisk otwierania drzwi na panelu w drzwiach kierowcy a drugą ciągnij za wewnętrzną klamkę zatrzaśniętych drzwi.
Problem z otworzeniem drzwi tylnych
Zwiń
X
-
Czytam, czytam i nie wierzę.. jak można tak drucić i odłączać moduł drzwi żeby ręcznie nimi sterować? Nie po to została wymyślona funkcja safe żeby tak rzeźbić.. takie rzeczy się naprawia! Generalnie jeszcze się nie spotkałem, żeby padł moduł w innych drzwiach niż kierowcy. Na początek otwórz drzwi przednie i na słupku zobaczysz gumowy przepust i poruszaj gumowym przepustem kabli który prowadzi do uszkodzonych drzwi - może się je uda otworzyć. Druga sprawa to można w module komfortu uruchomić funkcje auto-unlock - często pomaga i drzwi się magicznie otwierają ale z miejsca po otwarciu trzeba zlokalizować bolączkę i ją usunąć. Ostatecznością jest szarpanie boczka drzwi.. gdzie w Twoim przypadku (RS?) raczej ciężko będzie taki dokupić.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alxxxCzytam, czytam i nie wierzę.. jak można tak drucić i odłączać moduł drzwi żeby ręcznie nimi sterować? Nie po to została wymyślona funkcja safe żeby tak rzeźbić.. takie rzeczy się naprawia! Generalnie jeszcze się nie spotkałem, żeby padł moduł w innych drzwiach niż kierowcy. Na początek otwórz drzwi przednie i na słupku zobaczysz gumowy przepust i poruszaj gumowym przepustem kabli który prowadzi do uszkodzonych drzwi - może się je uda otworzyć. Druga sprawa to można w module komfortu uruchomić funkcje auto-unlock - często pomaga i drzwi się magicznie otwierają ale z miejsca po otwarciu trzeba zlokalizować bolączkę i ją usunąć. Ostatecznością jest szarpanie boczka drzwi.. gdzie w Twoim przypadku (RS?) raczej ciężko będzie taki dokupić.
to chodź przyjedź to ci pokaże że padł mi moduł w tylnych drzwiach nie będę się z tobą kłucił a na mrozie to sobie sam naprawiaj cwaniaku napisałem wyraźnie że zajmę się tym na wiosnę i nie widzę problemu aby otwierać i zamykać drzwi tym cyckiem a jak dla ciebie to problem i masz dużo pieniędzy to za każdym razem wyrywaj sobie boczek drzwi aby j otworzyć i kupować nowy
Komentarz
-
-
marky2552, po pierwsze zacznij czytać co ktoś pisze - jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś wywnioskował, że proponuje każdą inną możliwość niż szarpanie boczka drzwi bo to ostateczność. Po drugie kto Ci każe na mrozie coś robić? Skoro moduł odłączyłeś to równie dobrze mogłeś go wykręcić i na stole zbadać. Po trzecie nie nazywaj mnie cwaniakiem świeżaku. Po czwarte.. jak ktoś wyczai, że masz takie drzwi to puknie szybkę i już jest w Twoim wozie.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
a co niby miał by z tego wozu ukraść a po za tym to jak by chciał tam wejść to by stłukł byle jaką szybę i by wszedł . jak zaznaczyłem na poprzedniej stronie wyjęcie tego modułu wcale nie jest proste bo tu trza odkręcić prowadnicę jeszcze śrubki są do wewnątrz drzwi od modułu i jeszcze szyba spada na dół więc zostawię sobię to na wiosnę a jak podłączę moduł z powrotem to jak się zablokują na amen to lipa dlatego tak zdecydowałem że tak właśnie będzie lepiej
Komentarz
-
Komentarz