Ja myslalem nad wymiana sprężyny ale podgiecie zadziałało tw. wiecej nie kombinowałem. Problemem w O1 kombi jest chyba sama konstrukcja szyby.
ramie wycieraczki tył ( O1 )
Zwiń
X
-
Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
-
-
Zamieszczone przez grejanMiałem ciągle ten sam problem i nic nie pomagało do czasu aż kupiłem wycieraczkę która jest bez części metalowych czyli samo pióro gumowe które dopasow
uje siędo szyby i teraz jest prawie 95% ścieralności na samej górze szyby jedynie nie dociera ale ogólnie jest OK.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaproblem raczej nie do przeskoczenia, nowa wycieraczka daje radę przez jakis czas, u mnie dłużej niż kilkanaście dni zdecydowanie, ale potem jest tak jak mówisz mniej więcej - tzn. u mnie w liftbeku nie dociera tego zewnętrznego obszaru, w kombi z kolei zostawiała właśnie po środku.
moznaby próbowac dać krótszą o ile się taka znajdzie, ale nie trenowałem.
Nowa działa mi już kilka miesięcy, maże idealnie cały swój zakres.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_SDoginasz i psikasz, widzisz gdzie brakuje i poprawiasz, aż jest ok.
Rozumiem wszystkie Wasze rady, ale one sprawdzają się tylko w kombi...
pzdScyzor
Komentarz
-
-
odsmaże kotleta Otóż na początku tego tematu pytałem czy ramie wraz z piorem z OII podejdzie do OI I jak?
[ Dodano: Nie 30 Sty, 11 10:08 ]
witam Otóż niestety z OII nie pasuję do OI ale może ktoś wie czy pasuje z passata lub podobnego?
[ Dodano: Sro 09 Mar, 11 16:20 ]
czy ramie na tył pasuje z Passata albo golfa ?
Komentarz
-
Komentarz