[O1] n 75 czy to takie objawy??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafał88ocp
    Ambiente
    • 2009
    • 164

Łopatki?? a nie kierownice?? a AGR nie ma w turbinie kierownic wiec i nie ma tego problemu
    MOJA http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38010

Komentarz

• pemo23
      Drive
      • 2008
      • 78

Więc tyle masz dobrze,turbinki rozbierać raczej nie musisz
      Skoda Octavia 1.9 TDI

Komentarz

• kiki
        Rider
        • 2010
        • 359

Zamieszczone przez bradley
        Laczysz bezposrednio wezyk idacy z turbiny z wezykiem ktory idzie do gruszki zaworu wastegate. W ten sposob omijasz n75, doladowanie bedzie mniejsze od faktycznego, jakies 0,6bar. W ten sposob jesli ma sie przeladowanie mozna dojechac do celu troszke szybciej niz przy odcinanych 120km/h
        Najlepiej jakbys znalazl kogos z komputerem ze swoich okolic.
        podbije się pod temat
        http://skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=2739# taki zawór posiadam- zeby zrobić bajpas to muszę zdjąć wężyki z niebieskiego i czerwonego krućca i połączyć je jednym krućcem?
        Pytam się bo chce sprawdzić czy nie jest u mnie padniety N75 (auto na wyzszych biegach - np od 3, powyzej 2700rpm wyraznie traci impet przy przyspieszaniu).
        Jeśli mi się uda to zrobię oczywiscie jeszcze logi (piewszy raz ) bo błedów brak

Komentarz

• Krzylu
          Rider
          • 2008
          • 256

17958 - Charge Pressure: Control Deviation
          P1550 - 35-10 - - - Intermittent
          Miałem ten sam błąd w AHF i nie miałem bardzo zabrudzonych kierownic ,problemem okazał się ten dzyndzel który otwiera i zamyka kierownice do niego przyłapana jest sztanga od zaworu WG.Poruszaj nim i zobacz czy się rusza.

Komentarz

• bradley
            L&K
            • 2008
            • 1465

kiki, dokladnie tak masz zrobic.
            Ja do polaczenia uzywam wkladu z dlugopisu zelowego. Pasuje idealnie na srednice

VW Vento 1.9TDI 1Z ++
            Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
            Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• kiki
              Rider
              • 2010
              • 359

bradley, bardzo dziękuje za szybką odpowiedź , w sobotę bede walczył

Pozdrawiam
              kiki

Komentarz

• bradley
                L&K
                • 2008
                • 1465

Ale przedzej bym obstawial, ze twoim problemem bedzie zabrudzony/padajacy przeplywomierz. Jak zrobisz logi bedzie wszystko widac.
                VW Vento 1.9TDI 1Z ++
                Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
                Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

Pracuję...