Zamieszczone przez piotrek_gdy
PROBLEM Z KOMPUTEREM MFA BRAK MOCY UCIECZKA WODY
Zwiń
X
-
PROBLEM Z KOMPUTEREM MFA BRAK MOCY UCIECZKA WODY
Witam zaczne od pierwszego problemu, mianowicie chodzi mi o komputer mfa nie moge zaprogramowac godziny pokazuje zle spalanie obojetnie czy na 1 pozycji czy tez na 2 zawsze km po ponownym odpaleniu silnika resetuja sie na zero tak samo jak godzina lub inne rzeczy z tym zwiazane.
Nastepnie chodzi o ucieczke wody Gdy wlaczam silnik woda ucieka mi jakby po prawej stronie pod maska czy moze to byc pompa wody ? bo chyba nie uszczelka pod glowica ?
Brak mocy octavia rozpedza sie do 130 km/h dalej nie chce isc czy moze to byc popsuty czujnik intercollera ? dlatego brakuje jej az tyle mocy ? czy moze to byc takze cos innego ? turbina jest na pewno sprawna ale mysle tez o przepływomierzu ? co o tym sadzicie prosze o pomoc !
-
-
Zamieszczone przez bnanie moge zaprogramowac godziny pokazuje zle spalanie obojetnie czy na 1 pozycji czy tez na 2 zawsze km po ponownym odpaleniu silnika resetuja sie na zero
I kręcąc ty "pokrętłem" na liczniku w lewo i prawo nie pozwala na ustawienie godzin?
Zamieszczone przez bnaNastepnie chodzi o ucieczke wody Gdy wlaczam silnik woda ucieka mi jakby po prawej stronie pod maska czy moze to byc pompa wody ? bo chyba nie uszczelka pod glowica ?
Zamieszczone przez bnaBrak mocy octavia rozpedza sie do 130 km/h dalej nie chce isc czy moze to byc popsuty czujnik intercollera ? dlatego brakuje jej az tyle mocy ? czy moze to byc takze cos innego ? turbina jest na pewno sprawna ale mysle tez o przepływomierzu ? co o tym sadzicie prosze o pomoc !
Wysłany: Dzisiaj 11:31
I nawet nie zadałeś sobie trudu aby użyć szukajki.
Poszukaj pod hasłem: notlauf
Przyczyną może być:
- N75
- przepływomierz
- zapieczone kierowniczki w turbo
- zapieczona sztanga na turbinie
Bez VAGowania się nie obejdzie.
Jaki przebieg samochodu?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bnaponiewaz ten problem nie znika
Najlepiej sprawdź przewody podciśnienia, bo może gdzieś popękały.
Pamiętam, że jak w Pasku mojego ojca spadł jeden z takich wężyków, to samochód również nie miał mocy.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz