Kumek, typowa usterka w 01 - wymien lewą manetke. Dokładnie ten sam porblem miałem w dniu wyjazdu na wakacje w tym roku......
Climatic - weryfikacja serwomechanizmu
Zwiń
X
-
Climatic - weryfikacja serwomechanizmu
Koledzy, doradźcie
Bo mam problemy z climaticem .Czy mozliwe jest, żeby komp nie wykrywał błędu serwomechanizmu od regulacji klapy o silniczek się zacinał ?
bo u mnie jak się reguluje jakoś ciągle ten silniczek puka. Nie mowie tutaj o jednorazowym ustawieniu, tych stuków z okolicy schowka pasażera/czy dolnej części konsoli jest zawsze pięć równomiernych. Bylem w serwisie, to mi powiedziano, ze pamięć jest czyta. Nie widza problemu, a u mnie stuka. I trochę słabiej grzeje...
będę wdzięczny za wszelką pomoc,
pozdrawiam Grzegorz1,9 TDI (BXE) tylko 4,3 l/100 (Skoda Superb and Seat Altea XL)
-
-
tylko pytanie, czy to nie jest jakaś wada fabryczna.W zeszłym roku nic mi jednostajnie nie pukało, climatic chodził idealnie cicho, ale w zeszłym roku samochód był nowy. Dzisiaj już ma 22 tys, wiec może się i climatic odpowiednio wyrobił ;-(1,9 TDI (BXE) tylko 4,3 l/100 (Skoda Superb and Seat Altea XL)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamB, puka od późnej jesieni do wczesnej wiosny przez jakiś czas po odpaleniu auta. Pozostały okres jest cicho.
może podejrzę, czy ramie równo pracuje.1,9 TDI (BXE) tylko 4,3 l/100 (Skoda Superb and Seat Altea XL)
Komentarz
-
Komentarz