Wcisniety czujnik parkowania
Zwiń
X
-
Wcisniety czujnik parkowania
Witam.
Jakis zartownis zrobil sobie kawal i wcisnal mi jeden z czujnikow cofania (drugi z prawej).
Teraz wisi sobie na kabelku w srodku zderzaka.
Mam Octavie 2 Hatchback.
Prosze o porade jak najlepiej sie do tego zabrac zeby umiescic czujnik na miejscu.
Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc.
-
-
lbm,
1.popraw silnik w profilu
2.uzyj funkcji szukaj - jest kilka tematów o tym co robic jak czujnik wpadnie do srodka
3.napisz czy to przód czy tyłprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdylbm,
1.popraw silnik w profilu
2.uzyj funkcji szukaj - jest kilka tematów o tym co robic jak czujnik wpadnie do srodka
3.napisz czy to przód czy tył
1. poprawione, chyba powinno byc dobrze, nie znam sie na tych skrotach po TDI
2. roznie pisza, jedni zdejmuja zderzak przy czy jest troche zabawy a inni odkrecaja oslone z dolu pod zderzakiem i niby jakos sie da ale potrzebowalbym jakis konkretow, nie wiem czy dam sobie sam rade z demontarzem zderzaka, jak go nie skece z powrotem albo cos polamie to bedzie jeszcze wiekszy problem. wolalbym najpierw sprobowac od dolu. jakies sugestie?
3. tyl
Komentarz
-
-
lbm, lepiej zdjąć- jest łatwo bo tak naprawdę to tylko kilka śrubek
mocowanie czujnika jest klejone na taśmę dwustronną i dlatego jeśli to czujnik wewnetrzny to żeby dobrze dokleić ja bym zdjął :wink:
Zamieszczone przez lbmpoprawione, chyba powinno byc dobrze, nie znam sie na tych skrotach po TDISilnik: 1.9 TDI AHF
w bagażniku na wyklejce masz napisane jaki masz silnik(albo w kśiążeczce gwarancyjnej)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz