Zamieszczone przez karpecik
octavia I czy octavia II
Zwiń
X
-
Panowie,teraz pytanko odnosnie lakieru. Bardzo podoba mi sie, w niektorych nowych autkach(w tym octavia)nadwozie w kolorze bialym. Jest on bardzo modny. Jednakze boje sie,ze autko o takim kolorze jest ciezkie w utrzymaniu w czystosci. Do tego wartosc rynkowa bialego auta jest nizsza. Co o tym sadzicie?Już odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez progressowyJednakze boje sie,ze autko o takim kolorze jest ciezkie w utrzymaniu w czystosci. Do tego wartosc rynkowa bialego auta jest nizsza. Co o tym sadzicie?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez martigale seat po przejeciu go przez audi breand group zaczał byc naprawde ciekawa propozycja( duzo fajnych rozwiazań z Audi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez progressowyJednakze boje sie,ze autko o takim kolorze jest ciezkie w utrzymaniu w czystosci. Do tego wartosc rynkowa bialego auta jest nizsza. Co o tym sadzicie?Już odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez martigprogressowy, Zgadzam sie , zamierzam kupic OII RS TDI DSG, ale dla spokojnosci przejechałem sie po salonach VW i SEATA i zaczałem miec watpliwosci co do zakupu RS np. za cene RS mam SUPER wyposazonego Seata Altea Freetrack z napedem na 4 koła (dodam ze to ten sam silnik tez TDI 170 tyle ze bez DSG). Tak wiem ze to dwa zupełnie inne auta, ale seat po przejeciu go przez audi breand group zaczał byc naprawde ciekawa propozycja( duzo fajnych rozwiazań z Audi) . Polecam wszystkim kupujacym przejechac sie po salonach.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Maicroft, akurat o napedzie nie mówiłem ale sprzedawca sporo sie naprodukował zeby udowodnic wyzszosc seata nad skoda.Pozatym wkurza mnie ze w topowej Octavi nie ma biksenonów, kiedy w altei sa , ma ona jeszcze kilka fajnych dodatków jak monitor lcd w podsuftce czy dotykowy ekran radia( czy jakos tak). Ale RS to RS i jego wyzszosci nie podwazammartig
Leon 1P Cupra+ 280KM
Komentarz
-
-
Panowie mam swoje ulubine marki i modele aut. W nich jest Octavia. Chocby nie wiem co za cudo bylo z seata to w zyciu nie kupie, malo tego nie wejde nawet do salonu. Moje upodobania sa naprawde dziwne. Poniewaz nie chcial bym miec nigdy volkswagena ale octavie owszem.
Co do wyposazenie z kolega sie zgadzam. Xenon to podstawa i inne...Już odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
-
Ziomal, rozumiem ze moze to kogos smieszyc, ale sprawa wyglada tak ze to bedzie moje pierwsze salonowe auto, i dla spokojnego sumienia przebiegłem sie po salonach. Zdania co do zakupu RS nie zmieniłem, raczej zastanawiaja mnie pewne sprawy dotyczace grupy Vag, iz pewne ciekawe rozwiazania mozna by stosowawac w całej grupie( ale z drugiej strony czym by sie wtedy te auta rózniły). Po prostu porównuje cene do wyposazenia i tyle.martig
Leon 1P Cupra+ 280KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez progressowyPrzy ewentualnej odsprzedazy duzo bym stracil przez ten "bialy".O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoNo i zawsze można dorabiać jako szofer do ślubów
Zamieszczone przez martigZiomal, rozumiem ze moze to kogos smieszyc, ale sprawa wyglada tak ze to bedzie moje pierwsze salonowe auto, i dla spokojnego sumienia przebiegłem sie po salonach. Zdania co do zakupu RS nie zmieniłem, raczej zastanawiaja mnie pewne sprawy dotyczace grupy Vag, iz pewne ciekawe rozwiazania mozna by stosowawac w całej grupie( ale z drugiej strony czym by sie wtedy te auta rózniły). Po prostu porównuje cene do wyposazenia i tyle.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
a teraz znowu sobie pojeździłęm 3 dni bo moja malowała się w serwisie. O1 1.6 ale ta zwykła , jezdiłem nia pare dni na trasie działka - praca , po mało uczęszczano drodze i na taką trase jest fajna ,jeżeli komus nie zależy na sciganiu tylko na wygodnym podróżowaniu , powoli się turla , fajnie sie buja , prawie po amerykańsku i ma świetnie elastyczny silnik - z wrodzonego lenistwa używałem tylko dwóch biegów na trasie , 2 i 5 , naprawdę :diabelski_usmiech . aaaaaa..... i jest sporo niższa od O2 , dojazd do działki mam polną drogą i pare razy nieżle przygrzałem spodem zanim sie opamiętałem ze to nie moja niunia...
spalanie w/g komputera po 220km w zasadzie prawie tylko trasy 7l , prędkości na trasie 90-110 , oczywiście tak jak napisałem używałem tylko dwóch biegów.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
aaa... i jeszcze zapomniałem napisac że biegi wchodzą słabo , a 2 to juz wogóle jakby była niezsynchronizowana , również dlatego używałem tylko dwóch :twisted:
nie Sławek , nie Sławek .... :diabelski_usmiech , już w lutym podczas wyprzedzania paru samochodów pod tak zwany rząd jedna paniusia chciała mi sie wciąć , to ją ztrąbiłem , ona się schowała to ja but znowu a tu nagle czuję łup mnie coś tak lekko z tyłu i pomyślałem oho , juz mam problem . zjechaliśmy na boczek , pytam pani czy mnie nie widziała czy co , dzięń słoneczny , ksenony , prosta a długości 1,5km , a ona mi na to ze widziała tylko jak tak można tyle samochodów wyprzedzać :roll: . całość się działa przy około 90-100km/h i jeszcze trochę i maiałbym jak na amerykańskim filmie , całe szczęście że główny impet poszedł w koło i tylko się ześliznęła po zderzaku a na błotniku mam takie dwie tyci tyci ryseczki . przy okazji u Hondara takie wloty i siatke jak jest u niego i mi panlakienik pomalował i założył . potem możejakąś fotkę wkleje bo zdjęcia dzis robiłem sobie ale nie weim czy dobrze wyszły...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz