Tour Combi 1.6 + LPG, wrażenia po pierwszych 5000 km

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • satoot
    Rider
    • 2008
    • 525

Zamieszczone przez TOM67
    Zamieszczone przez rezon
    .
    Zamieszczone przez GS
    + tylna wycieraczka - dlaczego tego ludzie nie domawiają ?
    bo mają w standardzie :kufel
    O1 Limuzyna ma w standardzie ? to dlaczego moja nie miała .
    O1 za dopłatą, chyba 500.
    Na te dwa użycia podczas całej eksploatacji auta... trochę drogo.

Przed zakuypem mojej O1 przyglądałem się Skodom na ulicach, właśnie patrząc specjalnie na tył, i nie znalazłem żadnej przez miesiąc mającej wycieraczkę z tyłu.

Komentarz

• TOM67
      Drive
      • 2008
      • 88
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez satoot
      O1 za dopłatą, chyba 500.
      Na te dwa użycia podczas całej eksploatacji auta... trochę drogo.

Przed zakuypem mojej O1 przyglądałem się Skodom na ulicach, właśnie patrząc specjalnie na tył, i nie znalazłem żadnej przez miesiąc mającej wycieraczkę z tyłu.
      Owszem 500 czyli ok 1% wartości auta, codziennie jest teraz rano używana, jak ja zamawiałem tylko 1 szt była w Poznaniu z wycieraczką z tyłu = mało popularna ( a dlaczego w O2 jest w standardzie ?). Ja dokupiłem bo wg. mnie jest przydatna .
      + LPG

Komentarz

• satoot
        Rider
        • 2008
        • 525

Zamieszczone przez TOM67
        Owszem 500 czyli ok 1% wartości auta, codziennie jest teraz rano używana, jak ja zamawiałem tylko 1 szt była w Poznaniu z wycieraczką z tyłu = mało popularna ( a dlaczego w O2 jest w standardzie ?). Ja dokupiłem bo wg. mnie jest przydatna i ładniejsza niż w kombi .
        Obojętnie, nawet jeśli 500zł stanowiłoby 0.000001 promila wartości auta, to nie zmienia to wartości bezwględnej: 500 złotych.
        Ja nie kupiłem, bo [shadow=black:52e39a65b3]wg[/shadow:52e39a65b3] mnie nie warto płacić 500 złotych. Jak widać na ulicach - [shadow=black:52e39a65b3]wg[/shadow:52e39a65b3] innych także.

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

wprawdzie miałem w standardzie, ale nie wyobrażam sobie braku wycieraczki z tyłu.
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• satoot
            Rider
            • 2008
            • 525

Zamieszczone przez szkoda
            wprawdzie miałem w standardzie, ale nie wyobrażam sobie braku wycieraczki z tyłu.
            Z tyłu - da się przeżyć.
            Ja nie wyobrażam sobie braku wycieraczki z przodu.

Komentarz

• rezon
              RS
              • 2006
              • 1894
              • Volvo
              • AKL 1.6 MPI 101 KM
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez TOM67
              O1 Limuzyna ma w standardzie ? to dlaczego moja nie miała
              MOja O1 też nie miała. A obecnie zaczynam ujeżdżać służbową O1 i też nie ma, a podobno świat idzie do przodu.

Komentarz

• paulob1
                Rider
                • 2008
                • 470
                • Octavia I (1U2)
                • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Moja miesięczna octavia też nie ma tej wycieraczki z tyłu,ale nie ze względu na kasę,czy wygląd(pal licho która ładniejsza- z czy bez niej) ale dlatego,że w fabii 1ce z 2003 roku właśnie owa wycieraczka doprowadziła mnie do furii!
                Dziada jedna- powodowała samowłączanie przednich wycieraczek w dowolnych momentach na dowolny czas, sama przy tym rysując szybę tylną. Problem tkwił w module elektronicznym ,który znajduje się w jej obudowie. Płyn od sprzyskiwacza dostawał się do wspomnianego modułu i działy się jaja pańskie.

Komentarz

• zpluta
                  L&K
                  • 2008
                  • 1194

Przesiadłem się do Octavii1 z typowego hatchbacka z tylną wycieraczką i teraz mi jej bardzo brakuje
                  :

Komentarz

Pracuję...