W wersji 6.02 jest juz Octavia II, ale z tego co pamietam nie ma chyba wszystkich silnikow dokladnie rozpisanych. Nie pamietam juz bardzo dawno nie zagladalem tam :wink:
Edition 100
Zwiń
X
-
Re: Edition 100
Zamieszczone przez AslanWlasnie obejrzalem sobie liste wyposazenia O2 w tej wersji - calkiem niezle, szkoda ze tylko w czarnym kolorze nadwozia (zeby choc jeszcze grafitowe dali..). Ciekaw jestem jaka cena - ktos moze wie?Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Maicroft, a chcialbys miec wypas limitowana wersje z kibel-silnikiem ?
Jak juz kogos stac na ta LE, to sadze ze i na odpowiedni silnik bedzie go stac.
Ja sie zakochalem.
Ide jutro zagrac w totka i biore taka E100 2,0TDI DSG."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaMaicroft, a chcialbys miec wypas limitowana wersje z kibel-silnikiem ?
Jak juz kogos stac na ta LE, to sadze ze i na odpowiedni silnik bedzie go stac.
Zamieszczone przez PurchawaJa sie zakochalem.
Ide jutro zagrac w totka i biore taka E100 2,0TDI DSG.
[ Dodano: 19-07-2005, 10:53 ]
BTW Jakie ten SuperB ma szpetne felgi - wyglada jak jakies tanie kolpaki w Fabii
Komentarz
-
-
ale ona ma tam niewiele wiecej niz zwykla elegance chyba, tzn 2 istotne dodatki jak dla mnie to ksenony i ESP w tej "serii" no i moze podgrzewane fotele.
no szkoda ze tylko czarny - ladny, ale juz nie chce ciemnych samochodow
chyba ze te specjalne "limitowane" dodatki
pzdr!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_sa mi podoba sie czarny i jeśli miałbym kupować to tylko czarne i combi tylko ta tapicerka... cosik nie za bardzo, wolałbym kremowąsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Jasna tapicerka ladnie wyglada, to fakt ale trzeba o nia bardzo dbac.
Taki szary jest napewno kompromisem miedzy elegancja, a funkcjonalnoscia.
A czarne auta wygladaja super. Tylko jak jest sucho i cieplo.
Co nie zmienia faktu, ze taka E100 przygarnalbym z checia."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Mam czarną octe i następne autko też będzie czarne poprostu kocham czarne auta.Z tą kremową tapicerką to macie racje strasznie sie brudzi po 3 latach jest wszystko brudne a podsufitka zciemniała a nie pale w aucie jak bym palił to by dopiero zciemniała.Musze dać octe do prania i bedzie jak nowa.Skoda octavia combi 1,9tdi L&K
Przebieg 212000
Komentarz
-
-
he he wlasnie szwagier kupil sobie toyote landa za wielka woda, oczywiscie czarna :szeroki_usmiech samochod ma jeden miesiac a podejrzewam, ze kupilbym ja za sporo taniej od niego, lubi bezdroza i klnie na czym swiat stoi, ciagle powtarza ze ona jest piekna, ale tylko w garazu ..... :diabelski_usmiech
chcialbym dodac, ze czarny kolor jest najladniejszy, ale nie praktyczny jak sie na wsi mieszka1.9 TDI ATD KOMBI 4x4
Komentarz
-
-
Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
Komentarz