Zamieszczone przez Yarek
Nowa hamownia obciazeniowa Maha....już działa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez YarekZamieszczone przez PurchawaJa obstawiam 15,6, ale jest jeszcze Torun i Bemowo, to bedzie mozna sprawdzic.
Jechałem na programie którego wykres tu pokazałem (czyli niecałe 160KM i 350Nm) i bez specjalnego wybebeszania - wyjąłem zapas i tylna kanapę, bo więcej mi się nie chciało... 8)
PS ale by był czas, jakbym wyjął halogen...:
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekNa generator wykresów?Myslisz, że wszysłoby 166KM&395Nm?
Ale tak szczerze Yarek powiedz - serio zrobiles ten czas na tym programie co jest wykres? Pytam serio - bez podtekstow, itd. Ciekawi mnie to zwyczajnie.TDI 205PS
Komentarz
-
-
To zalezy czy mowimy o dedykowanym programie po ktory leci sie kilkaset kilomerow czy o hiper-lajtowym porgramie ktory wgrywa sie w przerwie na strojenie innego auta bez pobierania taxy ze to.Pojechałem do Compsportu i poprosiłem o program: bezpieczny dla silnika i przeniesienia napędu, możliwie bezdymny no i oczywiście poprawiający osiągi - krótko mówiąc, program na codzień. Efekty widziałeś na wykresie, a Twój brat widział również w Toruniu.
Ale tak szczerze Yarek powiedz - serio zrobiles ten czas na tym programie co jest wykres? Pytam serio - bez podtekstow, itd. Ciekawi mnie to zwyczajnie.. pzdr Jarek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Yarekmożliwie bezdymny
[...]
a Twój brat widział również w Toruniu.
Auto rzeczywiście dymiło bardziej niż zwykle, ale dzieje się tak zawsze kiedy temperatura na zewnątrz osiąga ponad 30 stopni - temperatura w dolocie przekracza wtedy 105 stopni- między innymi przez debilnie zaprojektowany dolot do SMICa - ale o tym już wiesz.
Dzięki za gratulacje.. pzdr Jarek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSMoj brat i nie tylko on widzial w Toruniu batorego z Twojego wydechu, stad nasze pytania, ale jesli rzeczywiscie leciales na tym programie co jest wykres, to gratuluje wyniku.
* no offence, takie powiedzenie przekształcone :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasładnie MisiekWAW, aja mslałem że był smog :szeroki_usmiech
ale mam nadzieje że juz tak nie dymi :szeroki_usmiechk
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Yarekmożliwie bezdymny
[...]
a Twój brat widział również w Toruniu.