a ty sprzedakesz po tyle?
"chlupotanie" paliwa ...???
Zwiń
X
-
"chlupotanie" paliwa ...???
ello
Mam pytanie, może troszkę dziwne ale pewnie jak tu nie znajdę odpowiedzi to gdzie indziej napewno.
Kupiłem swoją Octavkę (jedynka) w zeszłym roku i ogólnie jestem zadowolony. Zarąbisty silnik i skrzynia, reszta też ujdzie. Jedna rzecz doprowadza mnie do pasji...
Po zatankowaniu paliwa do fulla przy ruszaniu i hamowaniu słyszę jak sobie paliwo chlupocze w baku.....((( Normalnie jak bym miał uskok wodny w bagażniku.
Nie wiem może na końcówce produkcji jedynki przestali mątować maty wygłuszajace, albo tez zapomnieli zamontowac tylko u mnie ??
A moze jestem troszkę przewrażliwiony...
Bedę wdzieczny za info. czy cos takiego jest jeszcze u kogoś poza mną.
ellousrany pracą po same pachy
-
-
Re: "chlupotanie" paliwa ...???
Zamieszczone przez hEllo)Bedę wdzieczny za info. czy cos takiego jest jeszcze u kogoś poza mną.
ello
Ogolnie to przestalem jakis czas temu zwracac na to uwage, bo slyszalne jest raczej na jakis podjazdach pod np. kraweznik jak autkiem bujnie."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
u mnie tez słychac jak zatankuje do pełna i wcale niemoge sie przyzwyczic mimo to ze jezdze juz rok ,dobrze ze wymyslili cos takiego jak radio troszke zagłusza :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruS:shock:
Nigdy nie slyszalem, zeby cos u mnie chlupotalo. Musze posluchac...
chyba wyjątek potwierdzający regułę kaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Komentarz