..ja tylko dodam że moje są Made in Germany ale nie wiem teraz jaka data produkcji ? Może od środka mam tylko to info ale wydaje mi się że było coś z końca 2007
Goodyearki UG 7+ - pierwsze wrazenia :)
Zwiń
X
-
opony są kierunkowe a więc z jednej strony będzie od środka a z drugiej z zewewnątrz. jak dobrze pamiętam to z prawej jest na zewnątrz.
powinno się taką oponę reklamowac natomiast czy to uznają to problematyczne niestety , sa dość duże normy na bicia ale nie pytajcie co i jak bo sie nie znam na tym . trzeba by było pogadac z kimś od reklamacji. inna sprawa jest to że wulkanizator nie powinien tego zakładać widząc że coś jest nie tak, chyba ze kupowałeś po internetach to wtedy miał podejscie olewające/zresztą wcale mu się nie dziwię/ a Ty będziesz miał problem z reklamacją , dobrze że śniegu niema na razie i się niezapowiada niestety. :evil:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez ARobertMoże od środka mam tylko to info
[ Dodano: Pon 01 Gru, 08 17:55 ]
Zamieszczone przez leszekmwopony są kierunkowe a więc z jednej strony będzie od środka a z drugiej z zewewnątrz. jak dobrze pamiętam to z prawej jest na zewnątrz.
Komentarz
-
Komentarz