Zamieszczone przez Tytus
Skrzypienie zawieszenia w czasie hamowania
Zwiń
X
-
Skrzypienie zawieszenia w czasie hamowania
Witam szanownych uzytkowników Octavii
Mam taki problem od pewnego czasu, mianowicie w czasie hamowania gdy przód samochodu sie podnosi i opada słychac taki dziwne skrzypienie. Napewno to nie gumnki stablizatora bo wyminiłem i nic to nie dało. Co to może być i ile może kosztować wymiana czegoś co to skrzypienie powoduje ??
Proszę o info może to ktoś już przerabiał.
Pozdrawiam
-
-
ja mam to samo tyle ze na niewielkich dołach to słychac. przy hamowaniu tego niesłysze,troche denerwujace to jest.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
jak nie gumki stabilizatora to możejakieś inne "gumki" trochę tego tam jeszcze jest. Ja szukałem tak: na kanale jeden bujał samochdem a ja uchem szukałem gdzie skrzypi. Sprawdź czy gdziejś te plastikowe osłony nie trą o siebie.
powodzenia
może ktoś potrwfi coś doradzićna tukoncą się nie miłosiernie tylną klape w hb.- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
-
Mirosław Brożyń
przepraszam i kobietami
[ Dodano: Sob 20 Sie, 05 21:02 ]
:szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftmoże ktoś potrwfi coś doradzićna tukoncą się nie miłosiernie tylną klape w hb.- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez michusprawdze sprawdze (a swoją drogą to są minusy twardego zawiasu :diabelski_usmiech )
amory koni żółte regulowane ( skręcone na maksa)
i wiesz nie jest specjalnie twardo
co do klapy to okazało sie że mimo podklejenia ramki tablicy to właśnie ona się tak tłucze, może dać więcej wkrętów albo przynitować tablice bez tego plastiku, coś muszę wymyślić.- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
Komentarz