leszekmw, rapidshare.com..- to ten programik..rocznie kosztuje 350 zl..transfer..kombajn
rozkodowanie radia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez czyzyk64mam pytanko, mam org. radio skody, i chcę teraz odłączyc akumulator do łądowania, ale nie znam kodu, nadmieniam że radio było montowane przy zakupie auta. Co ma zrobić gdy po podłączeniu akumulatora radio poprosi o kod???saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czyzyk64jestem drugim właścicilem auta, dostałem wszystkie książki od samochodu i jest też instrukcja do radia , niestety nie ma tego numeru, "SZKODA" może wiesz jak go odczytać?????Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czyzyk64ok. najwyżej jakby co pózniej bedę sie martwicCzarny Elegance
Komentarz
-
-
szkoda, bo i te montowane w fabryce i te poza ASO zapamiętują auto (a jeśli się nie mylę to nawet dwa) w którym były zamontowane - można to sprawdzić w jednym z "service mode". Wyświetlają się tam 2 VINy aut w których były zamontowane. Jedyna różnica w radiach montowanych w ASO jest to, że się dostaje PIN i chyba pudełko z radia.
Ja swoje radio wyciągałem kilkukrotnie i nie było najmniejszego problemu.
Ponieważ potrzebowałem PIN bo chciałem sprzedać radio to udałem się do ASO i tam go uzyskałem (nie obyło się bez głupiej dyskusji po co mi on i próby ściągnięcia za to kasy).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoPonieważ potrzebowałem PIN bo chciałem sprzedać radio to udałem się do ASO i tam go uzyskałem (nie obyło się bez głupiej dyskusji po co mi on i próby ściągnięcia za to kasy).Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, no wygląda, że nie jest to psi obowiązek, ale ponieważ wyraziłem swoje poirytowanie i dezaprobatę to dali w końcu za free (a konkretnie w ramach gwarancji). Twierdzą, że kasują za to, bo muszą się podłączyć kompem do samochodu (a to kosztuje 90PLN), a potem połączyć się z bazą Skody i odczytać PIN.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoTwierdzą, że kasują za to, bo muszą się podłączyć kompem do samochodu (a to kosztuje 90PLN), a potem połączyć się z bazą Skody i odczytać PIN.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, PIN dostaję się tylko jak się kupuje radio w ASO. Gość to się w ogóle dopytywał po co mi ten PIN potrzebny, a jak mu powiedziałem, że chce zmienić radio to się zaczął wypytywać co mi się w tym radiu nie podoba i dlaczego chcę zmienić. Jakby nie to, że jak się umawiałem na wizytę to się dogadałem z serwisantem, że będę miał PIN za friko i poprosiłem, żeby to od razu wpisał do kompa to bym pewnie musiał zapłacić. W tej chwili jeżdżę z Bolero i jest dużo fajniej
Zmieniarka na 6CD MP3 i SD karta pozwala na słuchanie ton muzyki. Do tego tuner z 2 antenami też jest o niebo lepszy.
Komentarz
-
-
Mam podobny problem z radiem stream. Dzisiaj odebrałem samochód(używany), wszystko ok tylko nie działa radio. Nie da się go włączyć. W instrukcji wyczytałem że po wyciągnięciu aku (a tak było) trzeba go włączyć na zapłonie. Nie pomaga, nawet odłączyłem na chwilę akumulator, podłączyłem, zapłon, i dalej nic. Nic się nie wyświetla.
W czym może być problem?
Może źle coś robię :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentW instrukcji wyczytałem że po wyciągnięciu aku (a tak było) trzeba go włączyć na zapłonie.
przed wyjęciem aku działało?
kiedyś w ASO spalili mi bezpiecznik -> może tędy :?: :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz