Zamieszczone przez MiKruS
Skoda Octavia 1.8T RS
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez arci9Ja swego czasu sprawdzałem się z Bartkiem.... :P ale nie przypominam żebym sobie humor poprawił :szeroki_usmiech
Pozdrawiam!
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
[quote="MiKruS"]Zamieszczone przez Nexus6Tylko chetnych z drugiej strony cos nie widac.
W sumie sie nie dziwie - maja duzo do stracenia. 8)
Pozdr,
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez arci9Zamieszczone przez MiKruSProponuje zorganizowac sparing ktoregos wieczora Octavie 1.8T vs. Octavie TDI - bedzie wszystko jasne. :wink:
a BaPit chciał się rozgrzać bo to późna jesień była :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw Lis 10, 2005 11:04 am ]
spoko, spoko. jakbym jechał serią, to byś sobie humor poprawił na wiele lat
Pozdrawiam!
Bartek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Nexus6też chętnie się sprawdzę :szeroki_usmiech
W sumie sie nie dziwie - maja duzo do stracenia. 8)Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BaPitwięc to byłby test opon i umiejętności kierowcy, a nie możliwości silników :wink: :wink:
[ Dodano: Czw Lis 10, 2005 12:06 pm ]
Zamieszczone przez perfexJa mam jeszcze serie k Choc juz baardzo niedlugo raczej :P I nie mam nic do stracenia :szeroki_usmiech
Ktos jeszcze?
Kiedy sie umawiamy?TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSTaaa... zawsze coś.
Pozdr,
BP
PS co nie zmienia faktu, że będzie to tylko test opon i kierownika :wink:była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁczyli co bedzie bicie zczipowanymi i wykręconymi dizlami biednego seryjnego 1.8T........fajnie :szeroki_usmiech
Ja mam 130PS tylko, wiec 1.8T seryjne powinno mnie zjesc na sniadanie, ale zobaczymy... 8)TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez EŁczyli co bedzie bicie zczipowanymi i wykręconymi dizlami biednego seryjnego 1.8T........fajnie :szeroki_usmiech
Ja mam 130PS tylko, wiec 1.8T seryjne powinno mnie zjesc na sniadanie, ale zobaczymy... 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSDobra, dobra - juz sie gadka zmienia widze jak przyszlo do konkretow.
Zamieszczone przez MiKruSJa mam 130PS tylko, wiec 1.8T seryjne powinno mnie zjesc na sniadanie, ale zobaczymy... 8)
Pozdr!
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁno Perfex ma chyba mocną serię.......
to będzie ciekawie :diabelski_usmiech ja pamiętam, że zaraz po odbiorze auta ustawiałem się z dwiema 110-kami po chipie - jeden koleś nawet coś tam marudził o 143KM. Obie dostały, ale nie jakoś drastycznie. Ja miałem dość słabą serię, ale wtedy auto było nowe. No i nie wiadomo tak naprawdę, ile tch kuni miały TDIki. Obecne programy są też innej jakości, niż 5-6 lat temu...
Pozdr,
BP
[ Dodano: Czw 10 Lis, 05 15:52 ]
Zamieszczone przez MiKruSOj BaPit, przeciez ja sobie zarty od samego poczatku robie...
Jeszcze mnie nie pogielo, zeby sobie jaja z 1.8T robic. :twisted:
Zamieszczone przez MiKruSA spocik z atrakcjami jak najbardziej powinien sie odbyc.
Niech bedzie 15.11 - ja sie pisze.
Do zobaczenia!
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁ
spoko spoko bardziej mi chodziło o ta wymiane turbiny przez Purchawę :wink: i stawanie z seryjnymi 1.8T..........tak wiec Perfex..skoro żes sie uchowal jako jedyny seryjny to za karę stajesz z dizlami :szeroki_usmiech ...nie ma lekko....i musisz bronić honoru benzyny :wink: :lol:
[ Dodano: Czw 10 Lis, 05 16:36 ]
Zamieszczone przez BaPit
to będzie ciekawie :diabelski_usmiech ja pamiętam, że zaraz po odbiorze auta ustawiałem się z dwiema 110-kami po chipie - jeden koleś nawet coś tam marudził o 143KM. Obie dostały, ale nie jakoś drastycznie. Ja miałem dość słabą serię, ale wtedy auto było nowe. No i nie wiadomo tak naprawdę, ile tch kuni miały TDIki. Obecne programy są też innej jakości, niż 5-6 lat temu...Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BaPitAle ja pier..lę, dlaczego to już trwa prawie 1.5 miesiąca ?? :evil: :roll: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :|
[ Dodano: Czw Lis 10, 2005 6:24 pm ]
Zamieszczone przez perfexJa nie mam wyscigowych doswiadczen. Ze 2 razy scigalem sie z Octami TDI ale nie wiem co mialy pod maska, sadze ze obie byly to 110+ cos tam Generalnie- zadnych problemow nie mialem z nimi.TDI 205PS
Komentarz
-
-
to ja tez daje na tace
zapewniam srodki uspokajajace :diabelski_usmiech
a jak sie pojawi jakis autobus na trasie to i ja sie pobawie (niestety bernardo nie lapie juz notlaufa wiec nie mam co z nim stawac) kSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNiezli są... :evil:
Pozdrawiam,
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Dzisiaj 15... Czekam na info kto kogo objechal
Ja obstawiam 1,8T jednak
A diesle...
Moze rzeczywiscie powinienem sie przejechac jakims dobrym TDI zeby docenic.
Jak do tej pory tylko podroz "katowicka" Fabia 1,2HTP classic z noga w podlodze i 160-170 licznikowe przez 99% czasu :twisted: a w porywach dochodzila do 180, ale tylko z gorki.
(Duzy plus za stabilnosc, ktora trzymala caly czas)
Ale to ojciec prowadzil, a on tak lubiNiestety nie moja, ale czasem jezdze...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez borutSilnik standardowo ma 150 KM reszta to chip-tematy. Rdzy nigdzie nie widzialem a mam rocznik 2000 a co do spalania. Bardzo bardzo spokojna jazda w proporcji 20/80% miasto/trasa do 100km/h to spali 7 litrow, mniej nigdy mi sie nie udalo. W samym miescie moim zdaniem pewne 10 l, trasa 120 km/h to okolo 8,5 litra - takze cudow nie ma - on malo nie pali tzn. inaczej - pali tyle ile powinien palic 150 KM silnik 1.8. O sprawac awaryjnych - ten typ tak ma - nic nie slyszalem - raczej nikt nie narzekal
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
Komentarz