KUBAŃCZYK, wrzuć fotkę jak wygląda na aucie.
Wcieraczki do O1
Zwiń
X
-
Wcieraczki do O1
Mam pytanko? Jakich używacie wycieraczek(piór) w O1? Chodzi mi żeby dobrze zbierały i były trwałe. Co polecacie?
Moje wycieraczki strasznie mażą, jest to niebezpieczne podczas jazdy i koniecznie muszę je wymienić, mimo, że auto mam z salonu i ma niespełne 3 miesiące. Od samego początku tak mazały….
Pozdr.
-
-
Zamieszczone przez mmzcysterniarz, chyba oryginalne wycieraczki w ASO to Bosch, znalazłem coś takiego
Zamieszczone przez mmzznalazłem coś takiego
http://www.allegro.pl/ite...ia_a3_seat.html
Komentarz
-
-
Re: Wcieraczki do O1
Zamieszczone przez jaro123Moje wycieraczki strasznie mażą, jest to niebezpieczne podczas jazdy i koniecznie muszę je wymienić, mimo, że auto mam z salonu i ma niespełne 3 miesiące
Ja mój wóz sprzedałem z oryginalnymi wycieraczkami, nie zmienionymi przez rok użytkowania i 11 tysięcy przebiegu.
I pewien jestem, że jeszcze następnemu właścicielowi posłużą, bo działały i zbierały jak w dniu zakupu, czyli idealnie.
Nie próbowałeś tego niewypału reklamować w salonie ©kody?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trytona może by tak wycieraczki po 7 złociszy alca nie jest wcale zła daje spokojnie radę i nie trzeba przepłacać a na pewno zamiast wydawać po 100 i lepiej to zmienić tańsze częściej
ori wycieraczki do O1 wytrzymują ok. roku i nie mają problemu ze zbieraniem również w temp. ujemnych i są b. ciche
w tym sezonie zaryzykowałem valeo compact revolution i jak na razie bdb - do 120kmh zbierają również w ulewnym deszczu, w przymrozek też zebrały po spsikaniu szyby, są ciche - nawet przypadkowe włączenie ich "na sucho" nie skutkuje problematycznymi doznaniami słuchowymi
próbowałem też valeo silencio na standardowych pałąkach, ale były b. kiepskie - po ok. 2 mc zaczęły zostawiać smugi, choć pozostały ciche do końca eksploatacji, w sumie ok. 9mc (ilość pozostawianych smug zwiększała się linearnie, pod koniec miałem szybę "w paski")
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jaro123Mam pytanko? Jakich używacie wycieraczek(piór) w O1? Chodzi mi żeby dobrze zbierały i były trwałe. Co polecacie?
Moje wycieraczki strasznie mażą
Zamieszczone przez czernobylori wycieraczki do O1 wytrzymują ok. roku i nie mają problemu ze zbieraniem również w temp. ujemnych i są b. ciche
Zamieszczone przez trytona może by tak wycieraczki po 7 złociszy alca nie jest wcale zła daje spokojnie radę i nie trzeba przepłacaćpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
w jakiejs madrej ksiazce wyczytalem ze od czasu do czasu reguluje sie kat 'natarcia' piora wycieraczki (dla kazdej inny), moze tu nalezaloby upatrywac przyczyn ze jedne scieraja lepiej a inne gorzej. mowa rzecz jasna o nowych.kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rssw jakiejs madrej ksiazce wyczytalem ze od czasu do czasu reguluje sie kat 'natarcia' piora wycieraczki (dla kazdej inny), moze tu nalezaloby upatrywac przyczyn ze jedne scieraja lepiej a inne gorzej. mowa rzecz jasna o nowych."Prosta jest dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców..."- Colin McRae
Octavia Combi 2004 [138KM / 293Nm]
>>Hardware - dobrygrzeswawa<<
>>Software - rogalotti<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez haragonZamieszczone przez rssw jakiejs madrej ksiazce wyczytalem ze od czasu do czasu reguluje sie kat 'natarcia' piora wycieraczki (dla kazdej inny), moze tu nalezaloby upatrywac przyczyn ze jedne scieraja lepiej a inne gorzej. mowa rzecz jasna o nowych.Jest:
O2 FL RS, 2009 2.0 TDI CR, 190KM, 410Nm by SoftCar
Była:
O1 Tour 2006, 1.6 BFQ + LPG BRC Seq24
O1 1998, 1.6 AEE + LPG
Komentarz
-
Komentarz