Całkiem możliwe. aczkolwiek jak pisałem w F2 ten silnik wyciąga 2 s od 100 szybciej
a za cene O2 minta jest F2 1.6 sportline, ktora wyglada 200% lepiej od seryjnego brzydala, a że tłuke sie 80% miasto tez rozważam taki wybór. Wezme pare jazd próbnych i zdecyduje...... obym miał tylko takie problemy do końca życia
a za cene O2 minta jest F2 1.6 sportline, ktora wyglada 200% lepiej od seryjnego brzydala, a że tłuke sie 80% miasto tez rozważam taki wybór. Wezme pare jazd próbnych i zdecyduje...... obym miał tylko takie problemy do końca życia
, ja naprzykład chciałem O2 ale kasiora za krótka :wink: .
możesz mieć większe zużycie niż na autostradzie z prędkością 140km/. Ostatnio wracałem z Krakowa Outkiem 2.0TDI bocznymi dróżkami i byłem niemile zaskoczony zużyciem paliwa i średnią prędkością - kręte, wąskie drogi z wyprzedzaniem co kawałek dało efekt na komputerze 8l/100 i średnia 59km/h. Fakt że 4x4, kilkaset kg więcej i SUV a nie plaskacz, ale przy dobrych warunkach na drodze (mały ruch, noc, droga krajowa) miałem już 5,8 i średnią 68km/h na 180km trasie czyli szybciej i znacznie oszczędniej.
Komentarz