Zamieszczone przez tomil
[O2] ODMRAŻANIE PRZEDNIEJ SZYBY.
Zwiń
X
-
[O2] ODMRAŻANIE PRZEDNIEJ SZYBY.
WITAM. CZY KTOŚ MOŻE MI OPISAĆ JAK URUCHOMIĆ FUNKCJĘ ODMRAŻANIA PRZEDNIEJ SZYBY I LUSTEREK BOCZNYCH. W INSTRUKCJI JEST TO KIEPSKO OPISANE. MAM W AUCIE DWUSTREFOWY CLIMATRONIK I SILNIK 1,9 TDI 105KM. CZY NA POSTOJU PO URUCHOMIENIU SILNIKA I ZE SPRAWNĄ FUNKCJĄ ODMRAŻANIA PRZEDNIEJ SZYBY POWINNO LECIEĆ NA SZYBĘ CIEPŁE POWIETRZE??? CZY W TYM CZASIE MUSI BYĆ URUCHOMIONA A/C CZY WŁĄCZONY ECON?Jarot67
-
-
Jak na fotce - dot przedniej szybki. Lusterka - pokrętło przekrecasz max w prawo (narysowane masz grzanie)
[ Dodano: Pią 04 Gru, 09 08:38 ]
Jezeli jestes ustawiony na econ i właczysz ten przycisk automatycznie włancza Ci sie klima - jezeli nie chcesz miec jej właczonej naciskasz jeszcze raz econ :szeroki_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
Panowie dziękuję za szybką pomoc, ale chyba w mojej Octavii jest coś zepsute bo po włączeniu odmrażania przedniej szyby co prawda dmuchawa zaczyna szybciej dmuchać na szybę, ale tylko zimnym powietrzem!? Dzieje się tak bez uruchamiania silnika jak i po uruchomieniu. Chyba będę musiał odwiedzić elektryka?Jarot67
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3a poczekałeś aż wskazówka temperatury się ruszy? dopiero wtedy zaczyna lecieć ciepłe powietrze, mamy diesle więc one się dłużej nagrzewająO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz