powiedzcie mi czy klimatyzacja manualna jest dość często spotykana w O1?klimatronik chyba nie bardzo?i czy każda O1 taka min 2000r maks 2003 ma komputer taki co pokazuje temp na dworze,spalanie itd?zuważyłem że mają ksenony ale w opisie aukcji nikt o nich nie wspomina,czy to tylko jakies imitacje?
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 17:49 ]
dlaczego jedne mają deskę rozdzielczą tak przedłużoną z zegarami pod nawiew środkowy(jak w vectrze B) a inne nie tzn są same zegary i się zamyka.
nie rozumiem pisałeś ze deska długa wystepowała do modernizacji w 1998 roku potem piszesz W 2000 roku nastapił lifting i w wersji Clasic masz długą deskę
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 20:52 ]
aha czyli krótka deska jest po lifcie (młodszy model). a jak to z tym komp?
już rozumiem ale zamota :0 czyli jakby nie było mam szukać z krótką dzieki
może na reszte pyt znasz odpowiedz?
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 20:58 ]
octavia to jedyny rozsadny wybor za te pieniądze rocznik dobry,nie rdzewieje,diesle praktycznie bezawaryjne.tylko jakos jak oglądam ogłoszenia to wyposażenie słabe.a te ksenony to wystepuja?
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 21:29 ]
aha i jak mam odróżnic te wersje co wcześniej podałeś?jest gdzieś napisane jaka to jest?
dlaczego mowiłeś że brać tego 90 konnego ty chyba masz 110 tak?i jak źle się sprawuję?
Mam 110 nieźle lata AHF ale jest jedno ale. Moje auto kupiłem z pewnego źródła.
110 ma Dwu masę i Turbinę ze zmienna geometrią. Jak walnie to już koszty.
AGR ma prosta turbinę.
To autko ma prosty komp i to jest classic dlacze go ciągle ten classic.
Ja w swoim kompie mam Godziną, Temperatura zewnętrzna, Spalanie chwilowe ,Spalanie średnie i jeszcze takie tam.
Komentarz