nacunie, nie chodzilo o PD tylko o Pb czyli benzynke
Czy warto kupic uzywana Octavie z 99r z przebiegiem 150kkm?
Zwiń
X
-
Napisałem tak bo nie wiedziałem czy nowsze 110 (jak są ) są też na pompie , czy może na pompowtryskach.110 to trochę mocniejsza 90 , nie wiem czy są jeszcze inne na pompie.No ale dosyć już tego , lepiej pomóżmy chłopakowi w wyborze ( chociaż niby już wybrał.Idą święta i nie czas na kłótnie , życzę wszystkim wesołych świąt i hucznego sylwka :hura :2kc .Piszę bo może nie będę miał potem okazji.k
Komentarz
-
-
wtrące swoje 3grosze, czytać wszystkiego nie bede bo jak wiecie `jestem ograniczony` czasowo hehe
moja octa ma 140tyś a do 3lat brakuje jej jeszcze 3miesięcy i nic sie nie psuje i narazie nic na to wskazuje zeby sie rozłożyła... i jak cudnie odpalanie wiem czemu niektórzy mówią ze w zime dieselk nie chce palić.... :?
Komentarz
-
-
Jak wyglada sprawa klimatyzacji w Octavi 1.9TDI np z 98-99r? Czy jest to moze climatronic?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Według mnie manual by wystarczył w spokoju. Ale climatronic ma za zadanie utrzymać temperature jaką nastawisz a nie jaka jest w samochodzie. Tryb Auto odnosi się do klimatyzacji ustawiajac temperature klima dobiera CI prędkość nawiewu , Tryb Econ jest to normalny nawiew . Jest jeszcze Taki tryb gdzie nie wyświetla Ani Econ ani Auto w tym przypadku możesz sobie dobrać temp i prędkość nawiewu jaką sobie jaśnie Pan zażyczyByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Prosze spojrzcie na ten link:
otomoto.pl to internetowa giełda samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.
Czy ta aukcja nie jest podejrzana? Cos za tanio jak na taka Octavie.
Co o niej sadzicie? Bo jesli naprawde kosztuje 21tys to moglbym sie zastanowic nad jej kupnem
Komentarz
-
-
troche podejzana autko z malym przebiegiem z xenonami i nie ma climatronia??
koles musial ja przerabiac
probowal ja chyba przerobic na wersje CELEBRITE ale mu sie nie udalo :wink:
jesli masz blisko to mozna podjechac ale z jakims specem bo watpie ze jest bezwypadkowy cene ma taka jak by byl przynajmniej po ciezkim dzwonie :|
Komentarz
-
-
Slyszalem, ze sie jakies tryby np auto, econ czy cos takiego
[ Dodano: Sob 31 Gru, 05 08:36 ]
Sorry nie przeczytałem następnej stronyops:
Komentarz
-
-
probowal ja chyba przerobic na wersje CELEBRITE ale mu sie nie udaloByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Celebrite? prędzej na L&K zobacz na klapie z tyłu jest chrom , z jak patrze na zdjęcia to jest to wersja Ambiente a felgi to chyba od L&K a xenony miał dostawiane bo nie ma spryskiwaczy. Za ładna cena na te auto
a taka listewka chyba w ceelebricie tez byla :P
Komentarz
-
Komentarz