Zamieszczone przez szkoda
Ukradli, a takie ładne byli
Zwiń
X
-
Ja mam rade dla wszystkich co maja oryginalne kolpaki : wystawcie je na allegro i jezdzijcie bez
Czemu ?
- nie ukradna - bo nie bedzie czego.
- autko nabierze sportowego charakteru :P
- bedziecie mieli conajmniej 100 pln w kieszeni i gwarancje, ze obejdzie sie bez stresu i wydawania kasy, jakbyscie je stracili.
Minusy?
- jak dla mnie brak
- no chyba, ze ktos uwaza ze kolpak to niemal jak ladna alufelga :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wro- nie ukradna - bo nie bedzie czego.
I tak na naszej starej poczciwej skodziance kołpaki ori są już od 6 lat :szeroki_usmiechByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Golas27, ja też na początku nie zakładałem kapsli na stalówki z zimówkami bo miałem je podobno "pro" odnowione i elegancko pomalowane ale jak po 1,5miesiąca ruda zaczeła wyłazić z powrotem to zakupiłem kołpaczki żeby ją zakryć
wziołem najfajniejsze z najtańszych (30pln) strzeliłem je czarnym matem (8pln) i już drugi sezon zapinam zaspy lód myjka nic się nie dzieje
Komentarz
-
-
oolsztyniak, true
Jednak nie kazdy ma taka mozliwosc
Ja mialem garaz, ale niekiedy parkowalem w podejrzanych dzielnicach, dalem sobie siana, sciagnalem, zainkasowalem 100ke i problem z glowyByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Trochę żal alusy od audi w skodzie :d ale sam mogłem sprzedać te dekle
No trudno :/ . Najśmieszniejsze, że dopiero po 2 dniach skapnąłem się, że nie ma dekli.Zarabiam - podatek, lokata - podatek, kupuje auto -podatek, benzyna - 3zł podatku, sprzedaje samochód podatek. Ile % zostaje z moich pieniędzy ? 20% ?
Komentarz
-
Komentarz