sprawdź pompę paliwa która włącza się jak otworzysz drzwi i jak przekręcisz stacyjkę wyrównuje ciśnienie a najszybciej jak podniesiesz siedzisko z tyłu prawa strona to za każdym razem jak przekręcisz stacyjkę będzie słychać silnik pompy paliwa
Podgrzewane dysze spryskiwacza przedniej szyby
Zwiń
X
-
Podgrzewane dysze spryskiwacza przedniej szyby
Czy ktoś z Was wie, w jakich warunkach podgrzewane dysze spryskwacza staję się faktycznie PODRZEWANE :?:
Czy to włącza się automatycznie poniżej pewnej temperatury powietrza, czy razem z podgrzewanymi lusterkami (a te włącza się ręcznie).
Nie ma na ten temat ani słowa w instrukcji obslugi samochodu.
Nie mogłem też znaleźć odpowiedzi na to pytanie na forum ...Starik, ale jeszcze lata ... SCOUTem
-
-
Re: Podgrzewane dysze spryskiwacza przedniej szyby
Zamieszczone przez Starik_53Czy ktoś z Was wie, w jakich warunkach podgrzewane dysze spryskwacza staję się faktycznie PODRZEWANE :?:
Czy to włącza się automatycznie poniżej pewnej temperatury powietrza, czy razem z podgrzewanymi lusterkami (a te włącza się ręcznie).
Nie ma na ten temat ani słowa w instrukcji obslugi samochodu.
Nie mogłem też znaleźć odpowiedzi na to pytanie na forum ...
Na forum tez cos bylo... ale nie pamiętam gdzie...
pozdr
P.S.
SCOUT 2.0 FSI (BVX)
Komentarz
-
-
wini77 - po powrocie do domu sprawdziłem - jednak w mojej instrukcji obsługi nie ma takiej wzmianki ani, jak u Ciebie na 70-tes stronie, ani jak u WojtekSz - na 63 stronie
Przeczesałem jeszcze raz cały tekst i ... NIC :cry:
Tym bardziej dziękuję za ten cytat, bo nadal bym nie wiedział jak to jest :!:Starik, ale jeszcze lata ... SCOUTem
Komentarz
-
-
Sprawdzilem i teraz w cenniku jest ta opcja za 250zł, koszt zatem bardzo niski, czy zatem nie bedzie w tym przypadku, tak jak np z corner light gdzie nastawy zmienia sie Vagiem bo układ jest juz przygotowany. Moze sie łudze, ale moze wystrczy to tylko aktywowac a podgrzewacze sa juz zainstalowane? :lol:
Komentarz
-
-
podgrzewane dysze w każdej wersji są opcją której koszt to 250 zł.
U mnie w instrukcji też napisali że włączają się same po uruchomieniu silnikaAniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
Komentarz
-
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz