jak ktoś musi dywagować o spalaniu, to naprawdę zapraszam do tych 2 śmietników na to przeznaczonych a jak ktoś ma coś ciekawszego do powiedzenia to zapraszam :idea:
maniacy spalania niech sobie wstawią ikonki spalania w podpis i mogą się już wtedy nie odzywać :idea:
macie nas za kretynów, którzy nie potrafią odpalić spritmonitor i podobne i poczytać, lub sprawdzić to na test drajwie :?: :!: :evil:
maniacy spalania niech sobie wstawią ikonki spalania w podpis i mogą się już wtedy nie odzywać :idea:
macie nas za kretynów, którzy nie potrafią odpalić spritmonitor i podobne i poczytać, lub sprawdzić to na test drajwie :?: :!: :evil:

i zabierz kogoś żeby siedział obok i zrobił Ci zdjęcie
. Ale żeby być pewnym czy się na nią napalać poszedłem sobie na jazdę próbną. Z salonu wyjechał nią sprzedawca i co? 1, 2 opór ,ja z boku i głupio było mi powiedzieć że trochę niedobrze mi się zrobiło :szeroki_usmiech . Nie jestem przyzwyczajony do takich osiągów bo na codzień moja fieścina 1.3/50KM niewiele mi może dać...Później ja pojeździłem i szczególnie co mi się spodobało, to nie odczuwałem żadnej turbo dziury tak jak w dieslach jakimi miałem ostatnio okazję jeździć. Szkoda tylko że ;moje'' autko jest sprzed liftingu, ale cóż, tutaj chodzi o silnik.
Komentarz