ja natomiast siatek nie uzywalem i nie zamierzam, poprostu nie jest mi to absolutnie potrzebne
jak nie używałem to nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego i jakie to praktyczne\wygodne
natomiast w octavii, tak czy inaczej trzeba jakoś mocować bagaż, bo ten bagażnik jest za duży
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Ja właśnie czekam na taką nie-oryginalną z wstawką antypoślizgową. Ma wyższe boki niż oryginalna, podobno jest lżejsza, a na pewno duuużo tańsza. Ponieważ kupowałem przez Internet może się okazać, że nie sodoba mi się (np. mam siatki - i tu mógłby wystąpić jakiś problem) i wówczas - oczywiście z rabatem ją odsprzedam - choć zakładam, że tak nie będzie. Wtedy pozostanie albo ori albo zrezygnuję z zakupu maty wogóle.
Z drugiej strony, maty potrzebuję zamiennie z siatkami .
ja akurat dostalem w gratisie a kosztuje ok 300pln
[ Dodano: Sob 13 Mar, 10 18:45 ]
Zamieszczone przez krzysiek1974
Ja właśnie czekam na taką nie-oryginalną z wstawką antypoślizgową. Ma wyższe boki niż oryginalna, podobno jest lżejsza, a na pewno duuużo tańsza. Ponieważ kupowałem przez Internet może się okazać, że nie sodoba mi się (np. mam siatki - i tu mógłby wystąpić jakiś problem) i wówczas - oczywiście z rabatem ją odsprzedam - choć zakładam, że tak nie będzie. Wtedy pozostanie albo ori albo zrezygnuję z zakupu maty wogóle.
Z drugiej strony, maty potrzebuję zamiennie z siatkami .
Na pewno podzielę się wrażeniami
sa miejsca w macie do wyciecia by moc siarke zamontowac
Ano chyba powinna być taka, że napis Octavia po FL jest inną czcionką pisany. Akutat ten z przed FL "nie przypadł mi do gustu". No ale muszę się z tym pogodzić (jeżeli chodzi o dywaniki wewnętrzne.
Ja polecam Rezaw Plast - jest strona i sklep internetowy, a jak ktoś mieszka w Wawie lub okolicach (zachodnich) to może podjechać do firmy w Zaborowie (Puszcza Kampinoska) - jest sklep firmowy (mają też dywaniki - niestety w kompletach - lewego przód nie sprzedają :evil: ). Jest tez podobno oddział w Karczewie, ale Dalekiego Wschodu to ja osobiście nie znam . Mata bagażnika z burtą do O II - 80 zeta brutto, komplet dywaników 82 zeta brutto. Jak ktoś szuka tylko lewego przedniego :diabelski_usmiech za 15 zeta to polecam www.skodaczesci.pl w Łodzi (sklep internetowy oraz zwykły).
A ja Wam powiem numer, samochód odebrałem tydzień temu po 2 tygodniowym opóźnieniu. Za opóźnienie zazyczyłem sobie kilka drobiazgów, w tym m.in. mata do bagażnika.
Odebrałem samochód i wszystko fajnie, mata w bagażniku była i byłoby wszystko cacy gdyby nie naklejka Rezaw-Plast na macie :shock:
Miałem taka nieorginalną w Felicji i IHMO nie polecam.
Jak się coś wyleje /wysypie to fragment antypoślizgowy ciężko wyczyścić :evil: jak się wcześniej nie rozpuści :diabelski_usmiech .
Już dojrzałem i biorę ori tym bardziej, że jak szkoda mam siatę na dnie.
Kupiłem kilka dni temu matę rezaw-plast) i jest ok, cena dobra i ładnie pasuje w bagażniku, trzeba było wyciąć tylko dziurki na haczyki, generalnie polecam.
Nie ma co przepłacać w ASO, bo ta mata naprawdę działa rewelacyjnie.
Zamieszczone przez bzyq_74
Miałem taka nieorginalną w Felicji i IHMO nie polecam.
Jak się coś wyleje /wysypie to fragment antypoślizgowy ciężko wyczyścić :evil: jak się wcześniej nie rozpuści :diabelski_usmiech .
Potwierdzam, że ta mata jest średnia. Mam dokładnie taką w Toyce, wynegocjowałem ją w cenie auta i cieszyłem się dopóki nie zobaczyłem oryginalnej Toykowej :?
Jako mata chroniąca wykładzinę sprawdza się, bo dlaczego nie. Psa można przewieźć, zabłocone kalosze, itp. Ale spróbujcie przewieźć worki z cementem czy inną fugą, który/a standardowo lekko wysypuje się w papierowych worków. Odkurzacz tego nie bierze i cholernie ciężko matę wyczyścić, tak jak pisze bzyg_74. Aha moja nie do końca pasowała, ale to się dało dociąć.
Zależy kto do czego potrzebuje i ile jest gotowy zapłacić. Nie znam cen z ASO Skody, więc sami decydujcie.
Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
mata jak mata, jak spełnia swoje zadanie to ok, tyle, że te nie ori mi się po prostu nie podobają, ale z drugiej strony to w końcu tylko bagażnik, a ze strony trzeciej, taką matę i siatki zazwyczaj się dostaje gratis przy kupnie nówki, więc...
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Oczywistość? Ja nie dostałem maty (nie rozmawialiśmy o tym), siatkę dostaję jakąś dodatkową, za to co innego mam w cenie i uznałem, że matę to mogę sobie nawet w ASO dokupić
Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Oczywistość? Ja nie dostałem maty (nie rozmawialiśmy o tym), siatkę dostaję jakąś dodatkową, za to co innego mam w cenie i uznałem, że matę to mogę sobie nawet w ASO dokupić
nie wiem co z tego wynika , ale :kciukgora :lol:
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Z tego wynika, że ASO nie każdego mami matą do bagażnika i dywanikami
nie, z mojego doświadczenia wynika, że każdy, kto chce dostać tego typu dodatek, to go dostaje, ale skoro o tym "nie rozmawialiście" to chyba naturalne, że nie dostałeś.
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz