Napraw z AC próg będzie do wymiany, a ty go tylko podleczysz :twisted: . Obędzie się bez zdjęć bo kto przy zdrowych zmysłach będzie latał z lupą i szukał śmieci na progu, bądzmy poważni. A jak nie będziesz chciał tego naprawiać to daj znać dam ci troche białego akrylu na pędzelki
Dylemat blacharsko-lakierniczy
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Maru 123Zamieszczone przez szkodawiecie, te zdjęcia to taka trochę lipa, bo równie dobrze mogę potem rzeczywiście zdrowo przydzwonić a pokazywać te zdjęcia, więc... 8)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Ja bym zrobił. Dla mnie samochód powinien wyglądać idealnie, a takie wgniecenie strasznie by mnie kłuło w oczy . I w mam co sobie pomysli kupujący. Samochód jest dla mnie, a nie dla przyszłego właściciela.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kecajszkoda, ten próg na pierwszy rzut oka nadaje się na wypchnięcie bez lakierowania. Są fachowcy, którzy takie rzeczy "wyciągają
Glosuje na "robić", z takimi wgniotami i jeszcze biały przypomina służbowe auto przedstawiciela handlowego :wink:. Zrobić zdjęcia i tyle. Poza tym dbasz o auto dla siebie a nie dla kogoś
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez firmekz takimi wgniotami i jeszcze biały przypomina służbowe auto przedstawiciela handlowego
a bez wgniot nie :?: :lol:
Komentarz
-
Zamieszczone przez szkodaa bez wgniot nie :?: :lol:
[ Dodano: Pią 12 Mar, 10 14:20 ]
Poza tym, jak progi maja byc malowane, to pewnie i cieniowane drzwi, no jak drzwi cieniowane to mozna wejsc na blotniki, potem zostaje juz tylko maska i dach no i w sumie to nie wiem czy nie warto sie zastanowic i pomalowac caly, np na czarno
[ Dodano: Pią 12 Mar, 10 14:24 ]
Zamieszczone przez _tm_Zależy od rozmiaru felg. Białe auto i 15" = handlowiec, a białe auto i 19" = czarny raper ze złotym łańcuchem na szyi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano to by było kurde ciekawe rozwiązanieIt doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Na Radzymińskiej jest taki gość co zajmuje się naprawami zderzaków i innych plastików, będę w weekend przejeżdżał to zapiszę sobie numer kontaktowy. Z tego co kojarzę w okolicach Sterniczej też jest taki fachman ale nie pamiętam dokładnie gdzie, zawsze można podpytać u Pana Lesiaka z serwisu Nissana jakby Koledze było po drodze. Ja tam bym to robił bo wygląda to średnio słabo.
Komentarz
-
-
Mój Szkodnik stoi u lakiernika od dwóch dni... Tez miałem kilka wgniotek, również próg, do tego doszła nowa na drzwiach i postanowiłem to zrobić... Oczywiście wszystko mam obfotografowane z każdej strony, zresztą szkoda widział każdy drobiazg Nie będe jeździł poobijanym autem tylko dlatego, że potencjalny przyszły nabywca może kręcić nosem, że coś jest malowane. Myślący wie o co chodzi i kupi, a niemyślący nie kupi... a nawet nie chciałbym takiemu auta sprzedawać
Komentarz
-
-
Jak lakier jest nieruszony i drzwi nie ocierają, chyba bym zostawił, chociaż drażni. Ale po jakimś czasie się przyzwyczaisz.
Jak mnie na wsi kura skoczyła z dachu i przejechała pazurami po całych przednich prawych drzwiach, to świat się zawalił (octavka miała 3 tygodnie). Nie mogłem spokojnie patrzeć na te rysy, nawet zamalowane pastą koloryzującą.
Teraz po 4,5 roku, przyzwyczaiłem się. Po prostu są...pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz