Zamieszczone przez Samiec
Lampa kontrolna plynu chlodzenia zapala sie!
Zwiń
X
-
Temat już był poruszany w paru postach. Mam to samo. Zapala się lampka płynu chłodzenia a nawet oleju przy zimnym rozruchu. Po krótkiej jeździe i ponownym uruchomieniu silnika problem ustępuje. Tylko zastanawia mnie dlaczego trzeba zgasić silnik żeby zgasić te kontrolki. Czyżby Microsoft miał udziały w firmie piszącej soft do obsługi konsoli ?... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechOctavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
-
Sto razy było mowione, - Wymień zbiorniczek wyrównawczy i będzie po problemie na 100 % Pozdrawiam"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LucaSto razy było mowione, - Wymień zbiorniczek wyrównawczy i będzie po problemie na 100 % Pozdrawiam
Przy tych temperaturach nie panikujmy i nie wymieniajmy od razu zbiorniczka wyrównawczego. Elektrody mierzą gęstość płynu chłodniczego, od jego stanu, temperatury oraz poziomu zależy odczyt.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoZamieszczone przez LucaSto razy było mowione, - Wymień zbiorniczek wyrównawczy i będzie po problemie na 100 % Pozdrawiam
Przy tych temperaturach nie panikujmy i nie wymieniajmy od razu zbiorniczka wyrównawczego. Elektrody mierzą gęstość płynu chłodniczego, od jego stanu, temperatury oraz poziomu zależy odczyt.
No masz racje, może tak być jak piszesz, jak by co to koszt zbiorniczka 50-70 pln
Jezeli bedzie się to pojawiało podczas niższych temp, to wymiana zbiorniczka jest konieczna. Ale jest duże prawdopodobieństwo że G12 poprostu sie skisł )"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Minimalnie moze ubywa plynu ale generalnie jest . Ze jak jest zimny to sie swieci nawet jak zaraz zgasze i odpale ponownie. Dopiero po dluzszej jezdzie jest ok.
Mam jescze gwarancje . A auto stoi w garazu jest tam raczej plus poza tym jest ogrzewany.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoPrzechowuję płyn G12+ na balkonie 8)
[ Dodano: Pon 23 Sty, 06 21:15 ]
Panowie ceny za koncentrat czy gotowy plyn?
Ja za swoj koncentrat dalem z rok temu ~19-20zl.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez bernardoPrzechowuję płyn G12+ na balkonie 8)
Kupowałem jesienią.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
Komentarz