firmek, Ale tu dilerzy mowia ze WCHODZI do sprzedazy OII przed FL jako Octavia Tour, to juz nie sa spekulacje
Corner
Zwiń
X
-
Corner
Mam funkcję Corner i takie pytanie: czy można ją wyłączyć ? Rozumiem, że jak jadę gdzieś w trasie przez nieoświetlone miejsca to się przydaje, ale jeżdżąc po mieście mam wrażenie że na skrzyżowaniach niepotrzebnie oślepiam innych kierowców. Nie mogę tego znaleźć w komputerze pokładowym.
PS. Inna sprawa, że już dwuktrtotnie zatrzymała mnie niedouczona policja twierdząc, że włączyłem przeciwmgielne :-)Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez _Jakubale jeżdżąc po mieście mam wrażenie że na skrzyżowaniach niepotrzebnie oślepiam innych kierowców.
Zamieszczone przez _JakubPS. Inna sprawa, że już dwuktrtotnie zatrzymała mnie niedouczona policja twierdząc, że włączyłem przeciwmgielne :-)Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez _Jakubale jeżdżąc po mieście mam wrażenie że na skrzyżowaniach niepotrzebnie oślepiam innych kierowców.
Zamieszczone przez _JakubPS. Inna sprawa, że już dwuktrtotnie zatrzymała mnie niedouczona policja twierdząc, że włączyłem przeciwmgielne :-)Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jarek_wawaNie zdarzyło Ci się spotkać "pacjenta" na przeciwmgielnych w deszczu ?
Choć tak naprawdę nie rozumie ludzi którzy włączają halogeny wraz z światłami mijania w dzień, czy nawet w nocy w deszcz. One przecież i tak nic nie dają. :roll:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Jak widze typa co jedzie wieczorem na halogenach i swiatłach drogowych,albo na PSEUDO Ksenonach (niebieskich dajacych po oczach) daje długimi oporu, jak miałem w zeszłym roku dzwona , byłem na "tlumaczeniu' na Waliców w Warszawie, rozmawiałem z srż. o Pseudo Ksenonach dokładanych przez użytkownikow Aut(oczywiście nie dotyczył mnie tylko przy okazji), tylko Xenony FABRYCZNIE montowane sa oficjalnie dopuszczone do ruchu, nawet jeśli ktos kupi cały zestaw gdzieś na giełdzie czy w necie, i chodz by były z homologacja, wg Polskiego Prawa takie auto przy "Spowodowaniu" wypadku ma przechlapane (oczywiście jeśli powodem stluczki byly swiatła--> tak może to ująć poszkodowany).
Bo procz homologacji do obrotu ksenonami na terenie RP, sam samochod musi jeszcze posiadać homologacje na ich posiadanie, a to niewielki koszt koło 200-300zł, a jeszcze sie nie spotkalem aby ktos cos takiego robił niestety.
Komentarz
-
-
Rekin Chlebojad, Ale mozesz kupic xenony fabrycznie montowane w aucie, bo nawet ASO oferuje cos takiego jak dolozenie xenonow i NIKT do tego nie ma prawa sie czepiac, bo to fabryczne wyposazenie samochodu.
To tak jakbys opone kupil inna niz dala fabryka zamiast 15" dac 16" pomimo ze jest to wyrob homogowany do tego auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _JakubZamieszczone przez MaicroftMasz Maxi-Dota, po lifcie chyba z niego mozna wylaczyc cornery
No właśnie nie mogę.
Pozdrawiam,
Radek... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jarek_wawaAdamB, przy mokrym asfalcie halogen świecący nisko oślepia, poprzez odbijanie światła.
Nie zdarzyło Ci się spotkać "pacjenta" na przeciwmgielnych w deszczu ?ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
-
Wiatam,
mam octavie kombi 2 FL 2009
udało sie właczyć cornety przez zmiane kodu
wersja sterownika 1K0937087
orginalny kod 40180AB8900508C040080080110081E4050100AE624D81605C0440000000
po modyfikacji
40180AB8900508C040080080110001E4050000AE624D81605C0440000000
mam Max-dot ale nie mam mozliwosci za jego pomaca wylaczyc tej funkcji
Komentarz