Dziś odwiedziłem salon po wczorajszym telefonie o terminie odbioru. Myślałem , że to jakaś wkrętka. Wszystko okazało się prawdą termin produkcji 38 tydzień ( przez tel. musiałemżle dosłyszeć jako 36 ) Koledzy wierzcie lub nie! Napewno pochwalę się jak odbiorę. Pozdrawiam
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Witam, moja Skoda w końcu wskoczyła na potwierdzony 38 tydzień. Z tego co pamiętam to użytkownik 'bartlolo' miał identyczną konfigurację. Radzę zrezygnować z pakietu biznes, ponieważ gdybym się nadal przy nim upierał to prawdopodobnie samochodu w tym roku bym nie zobaczył. Podobno problem pojawił się z radiami Bolero. Diler pofatygował się do SAP i wynegocjował kolejny rabat - rekompensatę za zrezygnowanie z tego pakietu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PapillonA ja zamówiłem Octavkę..a skończyło sie na Hyundai'u I30cwDarowałem sobie skodę ze względu na brak konkretnej informacji od dilera dotyczącej tygodnia odbioru. Nie żałuje. Mam już prawie 8 tysięcy wyjeżdżone od 7 Lipca. Autem jeździ się wygodnie ale trochę bagażnik jest mały. Co ciekawe nie musiałem wpłacać zaliczki żeby auto przyjechało do salonu. Jak je obejżałem dopiero wpłaciłem kasę. Kupiłem(rocznik 2010 po FL).
Brawo, dokładnie tak samo bym zrobił. Kupiłem O tour, bo udało mi się czekac tylko 14 dni, gdybym miał półroczny termin podziękowałbym od razu. Szanujmy się, chcę wydać kiladziesiąt tysięcy złotych, a ktos mi mówi, że sprzeda mi za pół roku. Co to jedna skoda na świecie?
Komentarz
-
-
[quote="Adrbar"]Witam, moja Skoda w końcu wskoczyła na potwierdzony 38 tydzień. Z tego co pamiętam to użytkownik 'bartlolo' miał identyczną konfigurację. Radzę zrezygnować z pakietu biznes, ponieważ gdybym się nadal przy nim upierał to prawdopodobnie samochodu w tym roku bym nie zobaczył.
Przy całym rozgoryczeniu uświadamiam sobie że i tak czekam od kwietnia więc nie zrezygnuję z pakietu biznes bo cena jest ok.
Ma być wymarzona konfiguracja i tak pozostanie.
Komentarz
-
-
Ja też ze swojej strony dodam, że nie po to konfigurowałem auto żeby później z czegoś zrezygnować. I tak już długo czekam (od końca marca) to poczekam jeszcze trochę. Generalnie ma być produkcja 38 tydzień więc już niedługo. Przy dobrych wiatrach odbiorę na początku października :szeroki_usmiech .O2 FL 1,8 TSI DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikZamieszczone przez MaicroftTeraz schodza auta zamawiane luty/marzec.
Silnik: 1.4 16V CGGA
to może być odpowiedzią na krótki termin czekania. w moim mniemaniu mało kto decyduje się na ten silnik.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Moja O2 Tour po prawie 6 miesiącach miała być w końcu odebrana w piątek, ale niestety serwis dał ciała i nie zdążyli zamontować gazu. Dopiero ok. wtorku, środy będzie do odbioru, a wyprodukowała się w 34 tygodniu. Tydzień na transport do Poznania, tydzień do dealera i wyjdzie tydzień w serwisie u dealera.
Komentarz
-
-
Witam,
W czwartek odebrałem OIIFL 1.4 TSI w kombi. Dzisiaj już w miarę ochłonąłem. Jak na razie wrażenia z użytkowania bardzo pozytywne ale dopiero 300km zrobione.
Niestety nie obyło się bez zgrzytu. Przy odbiorze okazało się że jest uszczerbiony dolny rant przedniego zderzaka - Jakiś cielak musiał coś upuścić. Goście chcieli go brać na malowanie ale ponieważ nie jest to jakoś bardzo widoczne zaproponowałem inną formę rekompensaty. Wizja rozbierania przodu auta, transportu do lakierni itp....
Przy okazji - mam wrażenie, że światła mijania ustawione w pozycji 0 świecą za wysoko. W sobotę zrobiłem wieczorem dłuższą trasę i kilka aut z przeciwka mrugnęło. Czy ASO ma obowiązek ustawić światła? Gość z salonu zaproponował przestawienie w pozycję 1 - bystrzacha
Na plus ASO - zakodowali cornery
pzdrIt's nice to be important but it's more important to be nice.
Komentarz
-
Komentarz